Klanttevredenheid
9
Lanterfantje boeken

Wil je Lanterfantje boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lanterfantje voor een evenement.

Biografie Lanterfantje

Een Lanterfantje dj-set van een uur voelt als een volledige avond uit in één: je hebt gedanst,gelachen, gehuild en gesjanst. Deze twee dj's gooien in hoog tempo hitjes, guilty pleasures, urban-zweettracks, dance-beukers en meezingers in de mix. Aangevuld met de zoetgevooisde radiostemvan Thomas op de microfoon. En je weet nooit wat er nog kan gebeuren, in iedere Lanterfantje-showzit wel een verrassing. Wie roepen ze deze keer de stage op? Wie moet er nu weer een liedje zingen?

Lanterfantje bestaat uit dj's Thomas van Groningen (mc) en Kasper Sommer. Met jarenlange kroegervaring in hun mik zijn ze verantwoordelijk voor de katers van tienduizenden mensen. Met Lanterfantje hebben ze al opgetredenop honderden locaties, waaronder 7th Sunday Festival, de Melkweg (Amsterdam), Lakedance en Festyland.

"Feel the rain on your skin, no one else can feel it for you".Deze wijze woorden van Natasha Bedingfield zeggen precies waar het bij Lanterfantje om draait: je moet een beetje van het levengenieten, iemand anders doet het niet voor je. De Lanterfantje-remix van haar track Unwritten wordt door dj's van over de hele wereld gesupport. Andere Lanterfantje-tracks, zoals remixes van Alway sHardcore en Don't You Want Me Baby zijn tienduizenden keren gedownload.

Lanterfantje boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lanterfantje boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lanterfantje boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lanterfantje boeken
Lanterfantje boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095