Klanttevredenheid
9
Jan Biggel boeken

Wil je Jan Biggel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Biggel voor een evenement.

Biografie Jan Biggel

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt.

Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist. Ook zijn nieuwe single is binnenkort verkrijgbaar. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

En ook in 2022 gaat Jan gewoon door met waar hij gebleven was. Samen met de Alpenzusjes lanceert hij de single; Superman.

Bekend van:
Specialist in klompensound. Optredens o.a. Festyland, Wish Outdoor en jouw kroeg op de hoek. Ons Moeder Zeej Nog: Doe Da Nou Nie!

Jan Biggel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jan Biggel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over Jan Biggel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jan Biggel boeken
Jan Biggel boeken
Jan Biggel boeken
Jan Biggel boeken

Jan Biggel boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jan Biggel boeken
Jan Biggel boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095