Klanttevredenheid
9

Wil je De Alpenzusjes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Alpenzusjes voor een evenement.

Biografie De Alpenzusjes

De Alpenzusjes boeken doe je bij Viking Entertainment. De Alpenzusjes zijn een zang duo dat voornamelijk Nederlandstalige ‘Tiroler’ schlagermuziek maakt. De Alpenzusjes bestaan al heel wat jaren en sinds 2011 zijn ze terug in een compleet nieuwe samenstelling. De oorspronkelijke Alpenzusjes hebben twee opvolgers gevonden die de Alpenexpres opnieuw laat vertrekken. De nieuwe Alpenzusjes, Chantal en Apolonia, zijn helemaal klaargestoomd met een nieuwe uitstraling en bijpassende jurkjes. Je zal de eerste hit, 'Naar voren, Naar achter’, van de nieuwe Alpenzusjes vast wel kennen. Dit nummer is tot op heden nog steeds één van de meest gedraaide singles in het uitgaansleven. Als snel werd hun eerst cd een feit. ‘Hier zijn we weer’ werd in 2012 uitgebracht en bevat verschillende medleys. De volgende hitsingle van de dames werd ‘Hutje op de hei’. Dit nummer haalde de top 10 van meest gedraaide platen tijdens carnaval 2012! Nadat de hit ‘Kontebonke’ werd uitgebracht werd het land in 2014 in extase gebracht met het fabuleuze ‘Hoemparapapa’. Om je klaar te stomen voor de carnaval en après ski heeft het tweetal in het najaar van 2014 het fantastische ‘Wienie, Wienie’ uitgebracht. In 2015 maakte de zingende zusjes een remix van de hit ‘Volg de leraar’. Het nieuwste nummer van de Alpenzusjes is ‘Macho Hans’ en is wederom een schot in de roos. Bekijk hier de video’s van de Alpenzusjes. De Alpenzusjes boeken, doe je voor alle feesten en partijen. Elk optreden van de Alpenzusjes is dynamisch, vrolijk en zit vol interactie. Het publiek kan gegarandeerd niet stil blijven staan tijdens een show van het duo. Zing uit volle borst mee met de hits van de Alpenzusjes!
 

De Alpenzusjes boeken – Viking Entertainment

De Alpenzusjes boeken is de juiste keuze voor al je feesten. Het duo is te boeken bij Viking Entertainment. Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de Alpenzusjes.
 

De Alpenzusjes boeken – Social media

Door de Alpenzusjes te boeken ben je verzekerd van een geweldig feest. Volg de zusjes op één van hun social media kanalen en blijf op de hoogte van wat zij meemaken. Twitter, Facebook.

De Alpenzusjes boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Alpenzusjes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Alpenzusjes boeken?

EUR Prijs v.a. € 1695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095