Klanttevredenheid
9
De Alpenzusjes boeken

Wil je De Alpenzusjes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Alpenzusjes voor een evenement.

Biografie De Alpenzusjes

De Alpenzusjes boek je bij Viking Entertainment. De Alpenzusjes is een zijn een zang duo dat voornamelijk Nederlandstalige ‘Tiroler’ schlagermuziek maakt. De oorsprongkelijke Alpenzusjes zijn in 2011 opzoek gegaan naar een compleet nieuwe samenstelling. De nieuwe Alpenzusjes hebben nieuw leven in de browerij geblazen en laten de Alpenexpres opnieuw vertrekken.
 

De Alpenzusjes boeken op jouw evenement

De nieuwe Alpenzusjes, Chantal en Apolonia, zijn helemaal klaargestoomd met een nieuwe uitstraling en bijpassende jurkjes. De eerste hit, 'Naar voren, Naar achter’, van de nieuwe Alpenzusjes zal je vast wel kennen. Tot aan de dag van vandaag is dit nummer nog steeds één van de meest gedraaide singles in het Nederlandse uitgaansleven. Al snel werd de eerste cd van De Alpenzusjes een feit. De tweede hit   ‘Hier zijn we weer’ werd in 2012 uitgebracht en bevat verschillende medleys. Het nummer ‘Hutje op de hei’ werd in 2012 de volgende hit van De Alpenzusjes. Dit nummer haalde de top 10 van meest gedraaide platen tijdens carnaval 2012! De Alpenzusjes brachten Nederland in 2014 in extase met de hits ‘Kontebonke’ en het fabuleuze nummer ‘Hoemparapapa’.
 

De Alpenzusjes boeken

Het duo heeft voor de carnaval en après ski in het najaar van 2014 het fantastische nummer ‘Wienie, Wienie’ uitgebracht. In 2015 kwam er een remix versie uit van de hit ‘Volg de leraar’. Het nieuwste nummer van de Alpenzusjes is ‘Het Drinklied’ (2019) en dit nummer was wederom een groot succes. Bekijk hier de video’s van de Alpenzusjes. De Alpenzusjes boeken, doe je voor alle feesten, partijen en evenementen. Elk optreden van de Alpenzusjes is dynamisch, vrolijk en zit vol interactie. Tijdens een optreden van De Alpenzusjes zal het publiek niet stil blijven zitten omdat er altijd uit volle borst mee gezongen wordt met de hits van de Alpenzusjes! 

Ook het succes van Jan Biggel is de Alpenzusjes niet onopgemerkt gebleven. Daarom presenteren zij samen met Jan Biggel: Superman!
 

De Alpenzusjes boeken – Viking Entertainment

De Alpenzusjes boeken is de juiste keuze voor al je feesten. Het duo is te boeken bij Viking Entertainment. Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de Alpenzusjes.
 

De Alpenzusjes boeken – Social media

Door de Alpenzusjes te boeken ben je verzekerd van een geweldig feest. Volg de zusjes op één van hun social media kanalen en blijf op de hoogte van wat zij meemaken. Twitter, Facebook.

De Alpenzusjes boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Alpenzusjes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Alpenzusjes boeken
De Alpenzusjes boeken
De Alpenzusjes boeken
De Alpenzusjes boeken

De Alpenzusjes boeken?

EUR Prijs v.a. € 2295,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Alpenzusjes boeken
De Alpenzusjes boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095