Klanttevredenheid
9
Monique Smit

Wil je Monique Smit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Monique Smit voor een evenement.

Biografie Monique Smit

Inmiddels acht jaar geleden maakte Monique Smit haar succesvolle albumdebuut met “Stel Je Voor”, dat maar liefst vier hits bevatte: “Wild”, “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet” en “Stel Je Voor.
 

Monique Smit boeken op jouw feest of evenement

Sinds haar doorbraak met debuutsingle “Wild” ging het snel bergopwaarts met de carrière van Monique. Ze treedt op in het hele land voor een publiek van jong tot oud, presenteerde 7,5 jaar lang de Kids Top 20 en was bovendien VJ van de muziekprogramma's 'Wild Van Muziek' van het digitale TV-kanaal Sterren.nl en 'Sterren.nl Top 20', dat wekelijks te zien is op Avrotros.
 

In 8 jaar tijd is Monique van een onzekere debutante uitgegroeid tot een volleerde professional, zowel als presentatrice als zangeres en performer. ''Toen ik begon werd ik op allerlei vlakken voor de leeuwen geworpen. Niemand heeft me ooit verteld wat ik moest doen en hoe. Ik moest vanzelf ontdekken wat goed werkte. Ik had mijn stem nog niet onder controle en wist niet hoe je met publiek om moest gaan. Ik had gewoon trillende kaken van de zenuwen voor ik op moest. Nu voelt het juist lekker, ben ik totaal ontspannen. Dat komt puur door de ervaring die ik heb opgedaan met optredens in het land en mijn presentatiewerk.''
 

Monique Smit boeken

Inmiddels heeft Monique een vervolg gegeven aan het succesvolle kinderalbum '2 Kleine Kleutertjes', wat de status van "dubbel platina" haalde. Niet geheel verrassend werd door papa's, mama's, opa's en oma's in heel het land reikhalzend uitgekeken naar uitbreiding van het kinderrepertoire.

Monique Smit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Monique Smit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Monique Smit
Monique Smit
Monique Smit
Monique Smit

Monique Smit boeken?

EUR Prijs v.a. € 2495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Monique Smit
Monique Smit
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095