Klanttevredenheid
9
Elske DeWall boeken

Wil je Elske DeWall boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Elske DeWall voor een evenement.

Biografie Elske DeWall

Elske DeWall is een Nederlandse zangeres die in 2012 scoort met een single met ‘This Game’, de titelsong van de populaire tv-serie ‘Moordvrouw’, maar krijgt in 2017 landelijke bekendheid met haar rol van Maria in het jaarlijkse muziekspektakel ‘The Passion’. Elske’s vertolking van het nummer ‘Heb Het Leven Lief’ van Liesbeth List wordt dusdanig goed ontvangen, dat het op single wordt uitgebracht.

Ook bij bekend Nederland blijft deze veelzijdige, roodharige Nederlandse zangeres niet onopgemerkt. Zo zong ze de afgelopen jaren duetten met o.a. 3J'S, Shirma Rouse, Syb van der Ploeg en zelfs Lionel Richie! Niemand minder dan Marco Borsato nodigde Elske DeWall tot twee keer toe uit als gastartieste bij zijn tour en concerten in de ZiggoDome.
 

ELSKE DEWALL BOEKEN VOOR EEN FESTIVAL OF EVENEMENT?
 

In 2018 maakt Elske DeWall diepe indruk met haar muzikale omlijsting van ‘Linda’s Zomerweek’, de populaire talkshow van Linda de Mol. Zo zingt ze voor Johnny de Mol het nummer ‘Hoeveel Ik Van Je Hou’, dat werd geschreven door zijn opa John de Mol Sr.

Inmiddels heeft Elske drie solo-albums op haar naam staan en tourde ze met haar band enkele malen door Nederland. Naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon. Tijdens een optreden brengt ze met of zonder band zeer divers repertoire: van nummers uit ‘The Passion’ tot eigen werk tot covers van o.a. Beyonce, Prince, Pink en Sia.
 

ELSKE DEWALL - THE BLUEBIRDS


Sinds 2017 maakt Elske DeWall, naast haar solo carrière, ook onderdeel uit van ‘The BlueBirds’. Samen met Nederlandse zangeressen Krystl en Rachel Lousie brengt Elske met dit trio, geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’, een ode aan de mooiste Americana en Country songs van o.a. Dixie Chicks, Alison Krauss en Shania Twain.

Elske DeWall boeken doe je bij Viking Entertainment!

Elske DeWall boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandse zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Elske DeWall boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Elske DeWall boeken
Elske DeWall boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095