Klanttevredenheid
9
Krystl

Wil je Krystl boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Krystl voor een evenement.

Biografie Krystl

Krystl heeft een 3FM-Award binnengehaald, bracht duetten uit met Marco Borsato en Bløf, hoorde haar liedje ‘Golden Days’ terug onder een Martini-reclame en de jury van de Edison schreef dat ze ‘gezegend is met een indrukwekkende stem en meerdere muzikale talenten’.

Krystl boeken

Hoe overtref je een jaar waarin je dit allemaal bereikt? Door terug te vallen op vertrouwde producerende vrienden. Door op avontuur te gaan naar Australië, Londen en Berlijn en te gaan schrijven met nieuwe partners. Maar ook door diep in je eigen ziel te kijken. 

Boekingen Krystl

Undefeatable, het tweede album van Krystl, is in alle opzichten een groeiplaat. Uit haar rugzak plukte ze leuke en minder leuke ervaringen uit de afgelopen jaren, en schreef daar liedjes over. Een liedje ging over haar gebroken hart en hoe ze daar weer overheen kwam. Zoals haar albumtitel ‘Undefeatable’ al doet vermoeden, of een liedje als ‘You Don’t Need To Save Me’. Volgens Krystl zelf is de boodschap van de meeste liedjes dat ‘hoe zwart het soms ook lijkt, je komt eruit.’ 

Krystl boeken doe je bij Viking Entertainment!

Krystl boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Krystl boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Krystl
Krystl
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095