Klanttevredenheid
9
PartyfrieX boeken

Wil je PartyfrieX boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van PartyfrieX voor een evenement.

Biografie PartyfrieX

Tom Wilborts en Bart Coppens vormen sinds 2013 het feestduo PartyfrieX. Bart, afkomstig uit Budel, is al jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld, terwijl café-eigenaar Tom regelmatig achter de bar de microfoon pakt. Hier ontstond het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou was direct een knaller, en sindsdien zetten ze vele cafés en feesttenten volledig op zijn kop.
 

Hits en Succesnummers

Na het succes van hun eerste single volgden er meer hits, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, en Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalsnummer John (Met Zijn Accordeon) behaalde de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker in 2017. Voor hun single Ik Moet Zuipen gingen ze een samenwerking aan met Schorre Chef, wat hen in 2018 de Buma.NL Award voor Grootste Feesthit opleverde en de single een onvervalste klassieker maakte.
 

Carrièreontwikkeling

Niet alleen in Nederland, maar ook in België hebben ze een grote schare fans. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: Naar De Klote en Vakantie!. Al deze nummers zijn te vinden op hun debuutalbum Partyfreak. Met de track Schele, een samenwerking met collega Arjon Oostrom, weten ze elke keer weer een feestje te bouwen.
 

Born To Be Wild

Start de motoren en zet de speakers aan voor: PartyfrieX – Born To Be Wild. De klassieker van Steppenwolf (Easy Rider) is in een knallend PartyfrieX (motor)jasje gestoken. Dit is de perfecte feestknaller, ideaal als soundtrack voor je volgende feest of om in de stemming te komen voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Dus draai de volumeknop omhoog, verzamel je vrienden, en laat het feest beginnen met Born to Be Wild van PartyfrieX!
 

Bekend van:

Buma.NL Award 2018 Grootste Feesthit met Ik Moet Zuipen
Finale Puur NL Carnavalskraker 2017 met John (Met Z’n Accordeon)
Party Award voor Populairste Opkomende Partyartiest PartyfrieX
Party Award voor Beste Partysingle met Turbonaise
Party Award voor Beste Partysingle met Ik Moet Zuipen
Album Partyfreak
Samenwerking met Arjon Oostrom: single Schele
Hits zoals Ik Moet Zuipen, Naar De Klote, en Deze Kroeg

PartyfrieX boeken doe je bij Viking Entertainment!

PartyfrieX boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken

PartyfrieX boeken?

EUR Prijs v.a. € 2595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095