Klanttevredenheid
9
PartyfrieX boeken

Wil je PartyfrieX boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van PartyfrieX voor een evenement.

Biografie PartyfrieX

Tom Wilborts en Bart Coppens vormen sinds 2013 het feestduo de PartyfrieX. Bart komt uit Budel, en binnen de Budelse carnavalswereld zong Bart al regelmatig. Tom eigenaar van café Den Bels in Casteren zingt regelmatig achter de bar. Dat is ook de plaats waar Tom en Bart op het idee kwamen om (voor de grap) samen een lied te maken.
 

PartyfrieX boeken op jouw feest of evenement

Ze gingen in juli van dat jaar naar Waylon van der Heijden, één van Nederlands beste producers binnen de Nederlandstalige muziek, en hij maakte het nummer "Allemaal Voor Jou". De "grap" is inmiddels uitgegroeid tot een feestact van formaat. Na "Allemaal Voor Jou" werden de single's "Elke Keer Hetzelfde", "De Camper", "Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), "Meter Bier", "90's Medley", "Turbonaise", en de laatste single "Leef Voor 'T Weekend" allemaal hits en zingt iedereen uit volle borst mee tijdens de optredens door het hele land. Inmiddels zijn Tom en Bart weer hard aan het werken aan een nieuwe feestknaller, deze zal binnenkort uit komen.
 

PartyfrieX boeken

Inmiddels is hun grootste hit "Ik Moet Zuipen" in elke feesttent, kroeg, festival of andere feestgelegenheid te horen. Bij het inzetten van de eerste seconden weet iedereen luidkeels mee te zingen met de ultime partykneiter van de Party Friex! En wat vinden we van hun nieuwe single: 'Hey Meid'?!

PartyfrieX boeken doe je bij Viking Entertainment!

PartyfrieX boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken

PartyfrieX boeken?

EUR Prijs v.a. € 2295,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
PartyfrieX boeken
PartyfrieX boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095