Klanttevredenheid
9
Perry Zuidam

Wil je Perry Zuidam boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Perry Zuidam voor een evenement.

Biografie Perry Zuidam

De zangcarrière van Perry Zuidam begint als Perry tijdens een gastoptreden als Bandparodist zijn eerste liedje zingt.
Meteen valt hij op bij talentscout en producer Annie de Reuver ( Zij ontdekte eerder Pierre Kartner, Ben Cramer en Corry Konings)

Door advies en ondersteuning van Annie de Reuver begint Perry met optredens in het land en te werken aan zijn eigen muziek.
In de eerste jaren brengt Perry een aantal single’s in eigen beheer uit zoals “Ik wil met jou naar Rio en “Je liefde was als warme wijn”.
Perry zijn debuut single komt veel voorbij op de radio en valt hiermee op bij Johnny Hoes van Telstar Benelux Music.
Samen met Annie de Reuver reist perry naar de Telstar studio in Weert waar Perry onder leiding van Annie de Reuver en Johnny Hoes Sr. De single “Onder je balustrade” opneemt.

In 2003 komt er een  eenmalige samenwerking met Verdi Music van Gaby Dirne.
Gaby wil graag met Perry een ballade opnemen en zo ontstaat het lied “Lichaamstaal” welke uiteindelijk in de Nederlandstalige top 30 op de derde plaats bereikt
In 2007 komt Perry terug met het eigen geschreven lied “Ja, ik ben gek, maar niet op jou”.

Mede door deze single krijgt Perry de kans om in een TV programma op te treden welke word uitgezonden vanuit het Luxor theater in Rotterdam en waarbij sterren als Jan Smit en Belle Perez ook optreden.
Meteen krijgt Perry weer aandacht op de radio en mede daardoor besluit Perry snel met een opvolger te komen met het lied “Cappuccino” welke word geproduceerd door Ger Oerlemans.

Dit is de start van een 3 jaar durende samenwerking waarin een aantal single’s worden opgenomen zoals “Het is Tijd’, “Zondagnacht”en “Winter”.
Vooral de laatste komt vaak voorbij op de radio en TV Oranje.
Na het succes van Winter komt Perry in 2012 in contact met Hans Bedeker en op het label Goldstar word het liedje “Ik wil een Knoopje aan je bloesje zijn”.
Dit blijkt en schot in de roos te zijn en staat hoog genoteerd op veel playlisten, en al snel komt de vervolgsingel “Bekijk het maar”.

Na wat zoeken krijgt Perry de kans om single’s uit te gaan brengen via het Label VNC Music van Johan Hense en start de huidige samenwerking.
Tevens neemt Perry in 2014 de beslissing om professioneel voor zijn vak te kiezen en word vanaf dat moment fulltime artiest.
In 2015 komt Perry met zijn eerste single uit op het label van VNC Music.
De single “Ik werd geboren zonder het te vragen” schrijft Perry zelf en de muziek wordt gecomponeerd door Laurens van Wessel.
Het blijkt een vruchtbare samenwerking want inmiddels heeft Perry met dit team al diverse single’s en albums uitgebracht.

In 2017  komt zelfs het debuutalbum “Over leven en Liefde” van Perry Zuidam uit en hiermee word de naam van Perry nog meer gevestigd.
Het album krijgt veel aandacht en word bij diverse grote radiozenders, zoals Radio NL, VBRO Radio en Radio Continue, uitgeroepen tot album van de week.
In februari 2018 komt Perry met zijn single “Jij kunt niet altijd 16 zijn”uit een oude hit in een nieuw jasje en dit blijkt goed te scoren. Heel veel radio airplay, wekenlang in de verzoekparade van TV Oranje en zelfs in verschillende hitlijsten heeft Perry met dit nummer de nummer 1 positie behaald.
Op 21 Juni 2018 verschijnt de nieuwste single van Perry.
“Zwoele zotte zomer “ is een vrolijke uptempo zomerplaat met een vleugje nostalgie.
Dit is ook in de videoclip terug te zien, waarin een groep senioren bastards gaan kamperen en de tijd van hun leven beleven.
De single ging in première bij Tineke de Nooij op radio 5 en is inmiddels veelvuldig te horen op de Nederlandse radio.
De single ook terug te vinden in diverse hitlijsten en behaald in de Nederlandstalige Top 30 de 7e plaats.

In 2019 brengt Perry opnieuw succesvolle single’s uit, die allen de hitlijsten halen, zoals Toffe Jongens en Naar de Caravan.
Op 01 December 2019 geeft Perry zijn allereerste theaterconcert in het uitverkochte theater Zuidplein in Rotterdam.
tevens presenteert hij daar zijn nieuwe CD Album “Een blijvende herinnering”.
Dat Perry een artiest in hart en nieren is bewijst hij wel in de corona periode. Naast dat hij alle kansen aangrijpt die er zijn om te kunnen blijven optreden doet hij dat met optredens voor senioren maar ook voor zijn fans via Livestreamshows>

Daarnaast brengt Perry in de corona periode ook nog 3 singles uit : "Billen in het zand", "Een mens wil toch gelukkig zijn"en "Petrus". Welke ook alle drie weer veelvudig gedraaid worden en ook de Nederlandstalige hitlijsten behalen.
Perry is inmiddels een veel gevraagde artiest geworden op verschillende soorten evenementen.

het werkgebied van Perry Zuidam is zeer uitgebreid van Café's, feestzalen tot zorginstellingen maar ook in theaters is Perry inmiddels niet meer weg te denken.

Perry Zuidam boeken doe je bij Viking Entertainment!

Perry Zuidam boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandstalige zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Perry Zuidam
Perry Zuidam
Perry Zuidam

Perry Zuidam boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Perry Zuidam
Perry Zuidam
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095