Klanttevredenheid
9
Perry Zuidam

Wil je Perry Zuidam boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Perry Zuidam voor een evenement.

Biografie Perry Zuidam

Heb je zin in een Hollands feestje, dan is Perry Zuidam de perfecte invulling voor de avond. Met een eigen repertoire aan vrolijke feestelijke nummers afgewisseld met de welbekende hedendaagse feestnummers. Door zijn jarenlange ervaring weet Perry inmiddels als geen ander hoe het het publiek moet bespelen en zo maakt hij van ieder feest weer een knalfeest. 

Met diverse singles op zijn naam is Perry een graag geziene gast op vele feesten en partijen. Je kunt hem o.a. kennen van 'Jij kunt niet altijd 16 zijn', 'Zwoele zotte Zomer', 'Toffe Jongens' en 'Naar de Caravan'. 

Perry is ook ideaal voor een seniorenprogramma, hij past zijn repertoire moeiteloos aan en zingt daar zowel Nederlandse als Engelse hits. 

Perry is momenteel druk bezig met zijn album, deze zal eind van het jaar worden uitgebracht. Hij sluit dit jaar af met een prachtig optreden live met band in de grote zaal van Theater Zuidplein in Rotterdam. 

Perry Zuidam boeken doe je bij Viking Entertainment!

Perry Zuidam boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandstalige zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Perry Zuidam

Perry Zuidam boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Perry Zuidam
Perry Zuidam
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095