Klanttevredenheid
9
Happy Ouwer

Wil je Happy Ouwer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Happy Ouwer voor een evenement.

Biografie Happy Ouwer

Feestduo ''happy ouwer''

Dat zijn Ewald Janssen en Arno Peters samen met hun crew Patrick Schiks


Happy Ouwer is een feestduo dat bekend staat om hun energieke optredens en aanstekelijke Nederlandstalige feestmuziek. Met hun unieke mix van vrolijke deuntjes en interactieve performances weten zij keer op keer het publiek te vermaken. Of het nu in een achtertuin, feesttent of kroeg is, deze gangmakers zorgen ervoor dat er 365 dagen per jaar gefeest wordt.


Als graag geziene gasten op diverse gelegenheden weten ze precies hoe ze de sfeer moeten brengen. Ze zijn niet alleen in Nederland bekend, maar hebben ook internationale ervaring. Zo hebben ze onder andere opgetreden voor Defensie in landen als Mali, Afghanistan, Irak, Litouwen, Slowakije en Noorwegen. Het duo weet overal waar ze komen een geweldige party neer te zetten.


Een optreden van Happy Ouwer is niet compleet zonder de kleurrijke toevoegingen zoals vlaggetjes, confetti of foam lichtstaven. Deze elementen maken de show niet alleen visueel spectaculairder, maar betrekken ook het publiek bij het feestgevoel. Het is echt iets wat je moet hebben ervaren om het volledig te begrijpen.
Met hun tape-act van 30 minuten weten ze binnen korte tijd een onvergetelijke indruk achter te laten. De setlist bestaat uit een combinatie van de beste Nederlandstalige kroeg nummers en feestmuziek die stuk voor stuk garant staan voor meezingplezier en dansbare momenten. Het duo weet als geen ander hoe ze het publiek kunnen laten genieten en meeslepen in hun feestelijke wereld.


Wat Happy Ouwer onderscheidt van andere feestacts is hun nuchtere en directe benadering. Ze weten precies wat het publiek wil en spelen daar moeiteloos op in. Geen poespas of overbodige formaliteiten, maar gewoon een gezellige avond waarbij iedereen los kan gaan op de beste Nederlandstalige feestmuziek.
Kortom, Happy Ouwer is een feestduo dat voor 111% garant staat voor 30 min feest. Met hun optredens vol energie, interactie en de beste Nederlandstalige hits weten ze elke locatie om te toveren tot een waar feestparadijs. Of je nu in Nederland bent of ergens ver daarbuiten, deze gangmakers zorgen ervoor dat er altijd iets te vieren valt. Dus pak je dansschoenen en bereid je voor op een onvergetelijke avond met Happy Ouwer! 

Happy Ouwer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Happy Ouwer boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze feestartiesten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Happy Ouwer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Happy Ouwer
Happy Ouwer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095