Klanttevredenheid
9
Broederliefde boeken

Wil je Broederliefde boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Broederliefde voor een evenement.

Biografie Broederliefde

Broederliefde bestaat uit een groep oude voetbalvrienden die samen de studio in zijn gegaan. In de tussentijd zijn de fans van Broederliefde enorm gegroeid maar daardoor laten de jongens Jerr, Emms, Sjaf en Mella zich zeker niet gek maken. In 2014 is de debuutplaat ‘Gevoelig feestje’ uitgekomen, deze behaalde een top 3-notering in de Album top 100. Een jaar later levert het een Edison-nominatie op en ook winnen ze dat jaar enkele Funx Awards. Eind 2015 volgt het tweede album ‘Hard Works Pays Off, hierop staat het nummer ‘Alaka’ wat een waar singlesucces werd. Met het nieuwe album staan ze al 2 weken in de hoogste positie in de Album Top 100. Daarnaast hebben ze een platinastatus en een notering in de Top 40 en Single Top 100. In de Single Top 100 staat ‘Alaka’ in al meer dan een halfjaar genoteerd. Klik hier om singlesucces ‘Alaka’ te beluisteren. Eind april 2016 komt er een vervolg op ‘Hard Works Pays Off ’. De eerste dag dat het album te beluisteren was via Spotify, werden de verschillende tracks meer dan 700.000 keer beluisterd. Hierdoor kregen de singles een afzonderlijke notering in de Single Top 100. HWPO2 is een vervolg op de voorgaande EP maar vooral een enorme sprong die er is gemaakt; qua productie, muzikale diversiteit maar ook als groep en individueel. Inmiddels zijn de verschillende tracks van het vervolg al meer dan tien miljoen keer beluisterd.

Broederliefde boeken – Lowlands, Pinkpop en nog veel meer
Broederliefde boeken kan nu bij Viking Entertainment, doe dit net zoals andere festivals en feestjes dit hebben gedaan. Even een ‘klein’ stukje van de lijst waar ze het afgelopen jaar onder andere hebben gestaan; Pinkpop, Lowlands, RnB Sunday, Solar, Dutch Valley, Latin Village and many more. Wil je nog meer weten over Broederliefde klik dan hier voor hun Facebookpagina.

Broederliefde boeken – Dit kan bij Viking Entertainment
Broederliefde is te boeken bij Viking Entertainment. Wil u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op om informatie te ontvangen over de prijs, beschikbaarheid etc. Ook staan onze collega’s telefonisch en per e-mail voor u klaar. Broederliefde boeken doe je bij Viking entertainment! 

Broederliefde boeken doe je bij Viking Entertainment!

Broederliefde boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Broederliefde boeken

Broederliefde boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Broederliefde boeken
Broederliefde boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095