Klanttevredenheid
9
New Timeless

Wil je New Timeless boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van New Timeless voor een evenement.

Biografie New Timeless

Zodra New Timeless het podium betreedt worden de aanwezige gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers, die het publiek laaiend enthousiast achterlaat. In een dynamische performance van een internationale allure word je meegenomen naar 'the best of Motown', the 70's & 80's en het allerbeste wat daartussen zit. 

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden. Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten. 

Samen met vriend en zeer gewaardeerd collega Django Wagner slaan ze de handen in een, en maken ze de nieuwe single 'Where Is The Love'.
 

New Timeless boeken

Deze absolute top-act van internationale allure is het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en vrijwel alle gelegenheden. Denk bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten, diners en vele andere. 

New Timeless boeken doe je bij Viking Entertainment!

New Timeless boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

New Timeless boeken?

EUR Prijs v.a. € 2595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
New Timeless
New Timeless
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095