Klanttevredenheid
9
New Timeless

Wil je New Timeless boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van New Timeless voor een evenement.

Biografie New Timeless

Boekingen New Timeless

Dé must-have voor iedere geslaagde party; New Timeless! 

De heren van New Timeless tillen elk feest moeiteloos naar muzikale, sfeervolle hoogte. Zij brengen een mix van heerlijke 70’s & 80’s en only the best of Motown.
 


New Timeless boeken op jouw evenement

New Timeless bestaat uit Eric en Marcel, voorheen de stuwende krachten achter de succesvolle groep Timeless die de hit "Where is The Love We Used To Know" op zijn naam heeft staan.
 

Duo boeken

In 2000 veranderde het trio Timeless in een duo en kregen Marcel Bogarde en Eric Jacott (de broer van Ruth Jacott) de nieuwe naam; New Timeless.

Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten zij keer op keer de zaal voor zich te winnen. De herkenbare muziek, juiste performance en dynamische uitvoering zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegevoerd in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast zullen maken.
 

New Timeless boeken

Deze absolute top-act van internationale allure is het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en vrijwel alle gelegenheden. Denk bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten, diners en vele andere. 

New Timeless boeken doe je bij Viking Entertainment!

New Timeless boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

New Timeless boeken?

EUR Prijs v.a. € 2595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
New Timeless
New Timeless
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095