Klanttevredenheid
9
Scooter

Wil je Scooter boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Scooter voor een evenement.

Biografie Scooter

Scooter, de dance-band die al meer dan 7 jaar op het hoogste niveau van de Europese Dance scene opereert. Wie kent de groep met de opvallend geblondeerde voorman niet? Vanaf 1995 scoorden zij diverse dancehits, zoals 'Hyper Hyper', 'Move your Ass', 'Friends', 'Endless Summer' en 'Back to the UK'. 

De sleutel van dit jarenlange succes is de energie en de creativiteit die van het podium afspat. Meer dan 20 singles en 9 albums zijn hier inmiddels het bewijs van. De sound van Scooter heeft zich door de jaren heen ontwikkeld. In het begin, het rave-tijdperk van de nineties, was het allemaal wat sneller met veel acidinvloeden. Tegenwoordig is het wat meer richting de Duitse hardhouse.

In 2002 hebben zij in Nederland nog een grote hit gescoord met het nummer 'Nessaja'. Een ruige maar toch vrolijke plaat die in heel Europa de top van de hitlijsten haalde. De vernelde stem in het refrein doet menigeen herinneringen krijgen aan het happy rave tijdperk. In 2003 gaat het succes gewoon door met de Earth & Fire-cover (de band van Idols-jurylid Jerney Kaagman) "Weekend", het wordt in Nederland een grote hit. 

Scooter; een constante succesfactor in de Dance scene!

Scooter boeken doe je bij Viking Entertainment!

Scooter boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Scooter boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Scooter
Scooter
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095