Klanttevredenheid
9
Dune

Wil je Dune boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dune voor een evenement.

Biografie Dune

Oliver Froning was de oprichter van de Duitse groep Dune. Dune maakte een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. De groep scoorde vanaf 1995 een aantal wereldhits zoals  "Hardcore Vibes", "Can't Stop Raving", "Rainbow to the stars"en "hand in Hand".  Nadat de happy hardcore en rave-rages over hun hoogtepunt waren, behaalde Dune in Nederland geen Top-40 noteringen meer maar bleef zij in Duistland wel gewoon hits scoren.

Nadat Dune als groep besloot ermee te stoppen ging de oprichter onder de naam DJ Dune verder. Inmiddels heeft hij een zeer drukke agenda en is hij onderdeel van talloze festival programma's. In Nederland was het Viking Entertainment die DJ Dune programmeerde op veel van deze festivals, vandaar de innige band tussen Viking en DJ Dune.

Dune boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dune boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dune
Dune
Dune

Dune boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dune
Dune
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095