Klanttevredenheid
9
MillStreetBand

Wil je MillStreetBand boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van MillStreetBand voor een evenement.

Biografie MillStreetBand

Oké, luister goed!

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing: Millstreet boeken!

Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal? Ook op bruiloften zijn wij graag van de partij!

Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee

De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis! Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! "Entertainment to the Max!" noemen we het zelf Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

Wil jij dit alles ook ervaren of hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Neem dan snel contact met ons op!

MillStreetBand boeken doe je bij Viking Entertainment!

MillStreetBand boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

MillStreetBand boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
MillStreetBand
MillStreetBand
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095