Klanttevredenheid
9
Lekke Band boeken

Wil je Lekke Band boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lekke Band voor een evenement.

Biografie Lekke Band

Dit is... de Lekke Band!

Lekke Band staat voor één groot feestfestijn! Deze (te) gekke feestband bestaat uit vijf dwaze podiumbeesten en maakt van ieder evenement een dolle boel! 

Een live optreden van de Lekke Band betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke attributen en grappige acts. De mannen brengen fantastische feestmuziek, poprock covers en geweldige meezing medleys. De show van Lekke band zorgt ervoor dat het publiek de handen in de lucht gooit, meeschreeuwt van plezier en de vloer laat trillen. 

Van Queen tot Hazes, De Efteling tot Country & Linedance en van K3 tot Lee Towers, de mannen van de Lekke Band zijn pas gelukkig als iedereen meedoet. Lekke Band is geschikt voor grote evenementen en festivals, maar zeker ook voor tentfeesten, Carnaval, trekkertrek, kampioensfeesten en kermissen!

Paaspop Schijndel, Bloemencorso, Visserijfeesten, Crazy Cross, Colours by the Sea en het Pleinfestival zijn zo enkele van de plekken waar de Lekke Band een dikke show heeft neergezet.

Boekingen van Lekke band

Door Lekke Band te boeken, krijgt u een band met ruim 25 jaar podiumervaring en meer dan 1000+ geslaagde optredens. Behalve een waanzinnige live act zijn het ontzettend plezierige gasten waar menig organisator graag mee samenwerkt. Een waanzinige band vol met interactie en een grote tas vol met gave goodies voor de gasten! Niet twijfelen, maar boek nu de leukste, vetste, dikste en gezelligste feestband van Nederland en Brabant!

Lekke Band speelt een aantal waanzinnige feestmedleys, compleet met act, hilarische entrees, grappige goodies, belachelijke attributen met steeds een andere sfeer, stijl en aankleding.

Een greep uit het repertoire:
Nederpop hef het glas Medley
The King of Rock 'n Roll Elvis Medley
Country & Linedance Medley
De Efteling Medley
De Pleepapier WC Experience Medley
Zing je longen schor Levenslied Medley
Boerenrock Pompgitaar medley
Studio 100 Gekke Dansjes Medley 
Mad Lee Towers Medley
Boerenfeest uit je plaat Medley
Freddy MacCurry Queen Kampioenen Medley
PopRock Springuh! Medley

De gehele pleelist hier!

Lekke Band boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lekke Band boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lekke Band boeken?

EUR Prijs v.a. € 2995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lekke Band boeken
Lekke Band boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095