Klanttevredenheid
9
PROOST! boeken

Wil je PROOST! boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van PROOST! voor een evenement.

Biografie PROOST!

Door de band PROOST! te boeken, haal je één groot feest in huis!!
PROOST!, de gezelligste Brabantse partyband van Nederland boek je exclusief bij Viking Entertainment.

KAN HET NOG GROOTSER, GEKKER EN BETER? JA HET KAN!

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop!
De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 super hits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Zingen alsof je leven ervan afhangt! Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen! We maken vrienden voor het leven!

PROOST! VOOR ELKE GELEGENHEID; VAN FESTIVAL TOT FEESTTENT NAAR BRUILOFT

Voor de feestband PROOST! is niets te gek... ze spelen op de grootste festivals, de leukste feesttenten, de gezelligste pleinfeesten maar ook op de meest intieme bruiloften. Informeer vrijblijvend over de beschikbaarheid en prijzen van PROOST!, wij staan graag voor je klaar.

100% FEESTGARANTIE? BOEK PROOST! VOOR JE EVENEMENT

De partyband PROOST! bestaat uit 6 topmuzikanten. De zanger en tevens frontman van deze top band: de energieke Sam Janssen, is goed van de tongriem gesneden en weet het publiek op een luchtige en humoristische manier te bespelen.

Sam wordt bijgestaan door de beeldschone maar pittige verschijning Serena Bos. Met haar ijzersterke vocalen en knallende performance brengt zij elk evenement naar een muzikaal hoogtepuntpunt. De scheurende gitaarpartijen zijn te danken aan Roel Weerts, die telkens het publiek weet te verbazen met zijn vingervlugge snelheid. De fundering van de band wordt ondersteund door Wesley van Bergen; verantwoordelijk voor de bass en rolt soepel alle lage tonen naar een hoger niveau. De toetsenist Rico Hendriks laat keer op keer het publiek versteld staan van zijn vliegensvlugge kwaliteiten, het is ons nog steeds een raadsel dat na afloop van elke show het keyboard nog intact is gebleven na zulk muzikaal geweld. And last but definitly not least, on the drums: Dennis Geraads. De Zuid-Limburgse alleskunner ondersteund de band dankzij zijn solide drumpartijen en accuraatheid!

En wil je het écht bont maken op je evenement, dan heb je de mogelijkheid om "PROOST! Huis DJ" Ricky Corony erbij te boeken. Ricky Corony gooit naast zijn charmes ook alle hits en feestknallers in de strijd; erg geschikt voor in de pauzes van PROOST!.

PROOST! boeken doe je bij Viking Entertainment!

PROOST! boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze partyband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

PROOST! boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
PROOST! boeken
PROOST! boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095