Klanttevredenheid
9
Lijn 7 Boeken

Wil je Lijn 7 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lijn 7 voor een evenement.

Biografie Lijn 7

Lijn 7 boeken voor uw evenement? Lijn 7 is de feestband die u zoekt. Lijn 7 is een feestband die als motto heeft gas erop, dak eraf! Bedenk het voor je: de lichten in de zaal gaan uit, de spots naar het podium gaan aan. Er verschijnt rook, lichteffecten, confetti en de opzwepende muziek begint te spelen. De mannen komen op, ze beginnen te spelen. De energie spat er van af. Bij het publiek slaat het aan vanaf het eerste moment. Dat zijn de mannen van Lijn 7.

Maar wat voor muziek speelt Lijn 7 eigenlijk? Je kunt het zo gek niet verzinnen of zij spelen het. K3, Nederlandstalige nummers, Queen, Swedish House Mafia. Alles kan en alles mag. Je kunt het niet bedenken of het gebeurt wel. Wil je een Mini Playbackshow? Geen probleem, wordt geregeld. De show kan omschreven worden als een show waar veel energie in zit. Je hebt geen kans om stil te blijven staan. Het publiek zal gaan zingen, lachen en dansen mee.

Energieke band

De show spreekt zowel jong als oud aan; voor iedereen toegankelijk en gaat vanzelf mee doen. Lijn 7 is ideaal te boeken voor een festival, feesttent of buitenpodium. Waar het bij Lijn 7 om draait is lol, plezier en vooral veel feest. Dat hoort bij Lijn 7. Net als Bassie bij Adriaan hoort en Maxima bij Willem Alexander. Bekijk hier de foto’s van Lijn 7.

Lijn 7 is ook te boeken in een kleinere formatie als 'tape act'. Informeer direct naar de beschikbaarheid van Lijn 7 via info@vikingentertainment.nl of 0413-296095

Lijn 7 Boeken

Wanneer je Lijn 7 boekt voor je evenement, boekt u een energieke band. De band slaagt erin om zich te blijven vernieuwen en komt altijd met nieuwe ideeën. Maar waar komt de naam eigenlijk vandaan? Lijn 7 heeft een lange historie. De naam komt voort uit de buslijn naar hun eerste oefenruimte; lijn 7. Inmiddels scheurt Lijn 7 het hele land door en zijn ze ook regelmatig over de grens te vinden. Dit heeft twee voordelen: Airmiles en het topografisch geheugen wordt ook steeds beter. Bekijk hier de video’s van Lijn 7.

Lijn 7 boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lijn 7 boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lijn 7 Boeken?

EUR Prijs v.a. € 4495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lijn 7 Boeken
Lijn 7 Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095