Klanttevredenheid
9
Robert van Hemert boeken

Wil je Robert van Hemert boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert van Hemert voor een evenement.

Biografie Robert van Hemert

Robert van Hemert is een artiest geboren in Leiden.

Robert zingt al vanaf kleins af aan, Maar op het podium staan was nog wel een te grote stap voor hem.
Inmiddels lang geleden ging Robert wat meer zingen op verjaardagen en feesten.
Later voor wat meer publiek, wat hem goed beviel.
Robert is begin 2017 de studio ingegaan en bracht daar zijn eerste single uit 'Love You Voor Altijd’

Zijn eerste single werd hem overhandigd door zijn vriend en collega uit Leiden 'Wesley Klein'. Na zijn eerste single was Robert zijn podium vrees wel verdwenen en ging in het najaar weer de studio in om zich bezig te houden met zijn nieuwe single.
Deze single is geschreven door “Henny Thijssen”,die voor oa Andre hazes, Tino Martin, Frans Bauer, Corry Konings, Samantha Steenwijk vele hits schreef. Voor Robert kwam er een droom uit om met deze man samen te mogen werken. Zijn nieuwe single kwam uit in januari 2018 met als titel 'Zo Ver Weg'

Robert wil de muziek overbrengen naar iedereen en hij zegt hierover: 'Als de mensen genieten en beleven van de nummers die ik zing, geniet ik van de mensen die er voor mij zijn al ik op het podium sta'.

Na deze single had Robert de smaak goed te pakken en werd het steeds drukker en drukker voor de artiest wat er toe leidde om in hetzelfde jaar nog een single uit te brengen genaamd 'Jij Speelt Met mijn Verlangen'

In 2021 pakte Robert het weer op met nummers maken en ging druk de studio in, hieruit kwam het nummer 'Minuten Duren Uren'. 

Het ging zo hard met Robert dan het muzieklabel Cornelis Music in beeld kwam, dit team werkt tot de dag van vandaag erg hard aan de bekendheid van Robert en zijn al verantwoordelijk voor het uitbrengen van 2 singles.

Na veel meters maken en euforische optredens is Robert uitgegroeid tot een ervaren artiest die nog wel elke dag wilt leren en zich nederig opstelt. Hij begint zich te vestigen als een ware artiest en wordt steeds bekender in Nederland.

Begin 2021 bracht Robert zijn Single 'Weet Dat Ik Bij Je Ben' uit
Eind 2021 bracht hij zijn Single 'Ik Wil Alleen Maar Jou uit'
Beide platen zijn goed ontvangen in de Nederlandse muziekwereld en de bekendheid van Robert blijft gaan in een stijgende lijn.

Zaterdag 9 juli 2022 was Robert van Hemert te zien in de tweede ronde van de SBS6 talentenjacht ‘De Hollandse Nieuwe’, waarin René Froger, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en Jeroen van der Boom op zoek gaan naar dé nieuwe volkszanger van Nederland.

In de tweede ronde van de talentenjacht zong Robert ‘Heel Even’ van Shirley Zwerus. Ook deze keer wist de zanger de handen van de jury op elkaar te krijgen en werd hij overladen met complimenten. Dit betekent dat we Robert in de finale van de talentenjacht terug gaan zien! De versie ‘Heel Even’ door Robert wordt als single uitgebracht en is vanaf nu op alle streamingdiensten te beluisteren.

In de eerste ronde van de talentenjacht zong Robert tijdens de thuis auditie ‘Thuis Komen Pas De Tranen’ van Tino Martin, welke door de juryleden ook enthousiast werd ontvangen.

Robert van Hemert boeken doe je bij Viking Entertainment!

Robert van Hemert boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken

Robert van Hemert boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095