Klanttevredenheid
9

Wil je Vieze Jack boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vieze Jack voor een evenement.

Biografie Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feestartiest van Nederland. Met zijn smerig charmante verschijning speelt Vieze Jack in een handomdraai ieder evenement, feest, festival, feesttent of feestzaal compleet plat. En daarbij neemt hij altijd en overal zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Vieze Jack dendert met 580 km/per uur in een sneltreinvaart regelrecht op je af!
"Allemaal instappen"... de gesmeerde Vieze Jack probeert in zijn nieuwe videoclip 'De Jack Express' de boel weer op de rails te krijgen; als dat maar goed gaat...

VIEZE JACK BOEKEN VOOR JOUW FEEST, EVENEMENT OF PARTY?


Om samen te ontsporen met de meest sexy feestartiest van Nederland is het belangrijk dat je inhaakt en flink de boel laat stomen! Vieze Jack is charmant, schmutzig en energiek tegelijkertijd. Oftewel de meest perfecte feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen, charismatische verschijning en hete danseressen weet hij iedereen om zijn vinger te winden.

2016 was hét jaar van Vieze Jack. Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4 miljoen keer bekeken op YouTube en was de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017) en ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Ook in 2019 dendert Jack in sneltreinvaart op de hitlijst af met  “De Jack Express”.


VIEZE JACK, DE MEEST SEXY FEESTARTIEST VAN NEDERLAND


Jack beschikt over een bijzonder improvisatievermogen en is een enthousiast podiumbeest in hart en nieren, waardoor je een interactieve show met het publiek krijgt. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Vieze Jack in een handomdraai ieder evenement, feest, festival, feesttent of feestzaal compleet plat. En daarbij neemt hij altijd en overal zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Vieze Jack boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vieze Jack boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vieze Jack boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095