Klanttevredenheid
9
Vieze Jack boeken

Wil je Vieze Jack boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vieze Jack voor een evenement.

Biografie Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feestartiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.
 

Vieze Jack boeken 

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube en werd bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016.
Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017), ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) en ‘De Jack Express’ (2019) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. 
Begin 2020 knalde Jack op een sloopkogel de iTunes hitlijst binnen, en veroverde de nr 1 positie met zijn nieuwste feestplaat: “De Hut Verbouwen”.
 

Vieze Jack boeken voor jouw evenement 

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. 
Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden.
Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas! 

Vieze Jack boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vieze Jack boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vieze Jack boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vieze Jack boeken
Vieze Jack boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095