Klanttevredenheid
9
Nielson

Wil je Nielson boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nielson voor een evenement.

Biografie Nielson

Weinig artiesten hebben in een tijdsbestek van slechts 2,5 jaar zo veel bereikt als Nielson. Zijn debuutalbum kwma op #2 in de hitlijst binnen, enorme hits, gouden én platina awards, optredens in poptempels zoals Tivoli en Paradiso en het voorprogramma verzorgen van Guus Meeuwis.

Al op jonge leeftijd kreeg Nielson (Niels Littooij) een drumstel voor zijn verjaardag. Het duurde dan ook niet lang voordat hij gitaar begon te spelen en ontdekte dat hij een geboren zangtalent was. Hij deed mee aan het bekende programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en de rest is geschiedenis.

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ en ‘Hoe’, die allebei drie keer platina behaalden, en de platina samenwerking met Bløf op het nummer ‘Mannenharten’ waren allen erg succesvol. Vooral de debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor 'instant success' en dit resulteerde in optredens op alle grote festivals van Nederland zoals Paaspop, Vrienden van Amstel Live, Concert at Sea en Indian Summer Festival. Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg hij begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Met nominaties op zak voor de 3FM, MTV Awards en de Edison award voor Beste Pop-Album bewijst hij een van de sterkste artiesten van Nederland te zijn.

In 2014 ontving hij voor zijn zomerhit ‘Sexy Als Ik Dans’ ook nog een platina award. De track scoorde zelfs internationaal hoge ogen met top 3 posities in Suriname, Curaçao en België. De plaat betekende zelfs de eerste officiële #1 hit in België.

2015 begint met een nieuwe release van Nielson, die in twee delen wordt uitgebracht. De EP ‘Met de tijd mee’ is een onderdeel van een tweeluik. De titel van deze EP staat voor de muziek van Nielson omdat hij geheel eigentijdse nederpop maakt. Naast

Nielson boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nielson boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nielson

Nielson boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nielson
Nielson
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095