Klanttevredenheid
9
Orlando Uitenwerf

Wil je Orlando Uitenwerf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Orlando Uitenwerf voor een evenement.

Biografie Orlando Uitenwerf

Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en naar Nederland gemigreerd. Hij is zanger en entertainer en zingt vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie.

Orlando Uitenwerf boeken

Orlando Uitenwerf is groot voetballiefhebber en heeft bij verschillende clubs gespeeld. Ook is hij een heel sociaal mens en vond hij het altijd leuk om na de wedstrijd nog even met elkaar in de kantine te blijven hangen voor een biertje of een leuk gesprek met anderen. Bij een feestje hoort natuurlijk ook altijd muziek. Doordat Orlando vaak na de wedstrijd nog bleef hangen kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. Zo is hij langzaam aan een beetje in de muziek gerold.

Boekingen Orlando Uitenwerf

Meerdere mensen hebben hem aangespoord om daar wat mee te doen. Dus heeft hij zijn stoute schoenen aan getrokken en is zich meer in de muziek gaan verdiepen. Hij heeft toen een aantal optredens verzorgt bij een aantal voetbalkantines en kwam erachter dat hij daar toch ook veel plezier aan beleefde. Gaandeweg heeft hij de kans gekregen om een eigen single op te nemen en die heeft hij gegrepen.

Orlando Uitenwerf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Orlando Uitenwerf boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Orlando Uitenwerf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Orlando Uitenwerf
Orlando Uitenwerf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095