Klanttevredenheid
9
Timo Hans

Wil je Timo Hans boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Timo Hans voor een evenement.

Biografie Timo Hans

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspirerend is, maar ook een unieke en onderbouwde boodschap heeft met veel praktische tools, dan is Timo Hans de juiste persoon voor jou. Tijdens zijn lezing ervaar je stress en leer je hoe je deze stress zelf weer af kunt bouwen.

Ontdek hoe Timo Hans, een visionair met een duidelijke missie, jouw publiek kan inspireren en activeren. Ondanks het feit dat hij vroeger gepest werd, een buitenboordbeugel droeg en stotterde, deelt hij nu zijn waarde op het grote podium en runt hij 3 bedrijven in slechts 3,5 dag.

Met als doel “Nederland klachtenvrij in 3 generaties”, is Timo oprichter en docent van de snelst groeiende vitaliteit opleiding in Nederland. Hij richtte ook een non-profit organisatie op om kinderen klachtenvrij te maken en deelt zijn activerende en vernieuwende verhaal als spreker.

Timo’s verhaal gaat over het hebben van invloed op je eigen stressniveau en het inzetten van moeilijke stress als kracht. Hij gebruikt zijn levenservaring om het publiek te laten voelen hoe urgent een nieuwe stressaanpak is en hoe we zelfs chronische stress gezond kunnen maken. Timo wordt vrolijk van samen nadenken over hoe de boodschap optimaal bij het personeel binnenkomt. Waarom Timo Hans boeken als spreker?
 • Om te beginnen is Timo een inspirerende en energieke spreker die het publiek op een unieke manier weet te betrekken bij zijn verhaal. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen en inzichten op een authentieke en oprechte manier, waardoor het publiek zich met hem kan identificeren en geïnspireerd raakt om zelf actie te ondernemen.
   
 • Ten tweede heeft Timo een heldere en onderbouwde boodschap over stress en vitaliteit. Hij laat zien hoe stress ons kan belemmeren, maar ook hoe we deze stress kunnen omzetten in kracht en vitaliteit. Dit doet hij aan de hand van praktische tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven.
   
 • Timo is flexibel en denkt hij graag mee over de invulling van zijn presentatie. Hij vindt het belangrijk dat zijn boodschap optimaal bij het publiek binnenkomt en is bereid om samen met de organisator na te denken over de beste manier om dit te bereiken.
   
 • En ten slotte is Timo Hans de spreker voor jou als je op zoek bent naar een vernieuwend perspectief op stress en vitaliteit. Zijn verhaal zal je inspireren en je laten zien hoe je meer vitaliteit kunt creëren in je leven en werk. Kortom, met Timo Hans als spreker op je congres of seminar ben je verzekerd van een inspirerende en waardevolle toevoeging aan je programma.
 

 

Timo Hans boeken doe je bij Viking Entertainment!

Timo Hans boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Timo Hans
Timo Hans
Timo Hans

Timo Hans boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Timo Hans
Timo Hans
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

 • 50 jaar ervaring
 • Professioneel
 • Scherpe prijzen
 • Snelle reactie
 • Gratis offerte
 • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095