Klanttevredenheid
9
Jeffrey Spalburg

Wil je Jeffrey Spalburg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeffrey Spalburg voor een evenement.

Biografie Jeffrey Spalburg

Je kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. In het theater met zijn cabaretvoorstellingen Brommers Kiek'n en zijn 2e programma Spiekerboks. Als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafe of als schrijver van TV programma's. Momenteel is hij alweer aan zijn 3e avondvullende voorstelling toe; Thuus.

Theater en muziek zijn Jeffrey Spalburg's twee grote liefdes. Al voor zijn toelating aan de Toneelschool Utrecht was de muziek altijd binnen handbereik. Het was in de Hiphop scene waar MC Jeff (Toen nog onder de naam MC Cocktail) zijn eerste stappen zette als 'Master Of Ceremony'. In verschillende (underground) rapgroepen en later in een aantal bands (o.a.The Hipbone Connection en Horn of Plenty) leerde hij de kunst van het MC'en.

Later, onder de naam Brothers Of Showbizz presenteerde hij jarenlang met Najib Amhali diverse festivals. Door hun geheel eigen wijze van presenteren waren de Brothers graag geziene gasten op o.a. Bevrijdingspop, Racism Beat It, Lowlands en De Megafestatie. Het aankondigen van de verschillende bands gebeurde altijd met een chant of een rap, al dan niet voorzien van een stevige dosis human beatboxing. De Brothers Of Showbizz tekenden een platencontract bij Columbia Records waar enkele singels werden uitgebracht en het nummer 'Passie' in 1996 een bescheiden hit werd. Na dit hoogtepunt gingen de Brothers elk hun eigen weg in het theater.

Jeffrey startte naast zijn werk als freelance MC als acteur bij theatergroep Made in da Shade. (nu MC) Zo combineerde hij zijn twee grote liefdes, theater en Hiphop. De theatergroep had veel succes met hun voorstellingen in binnen en buitenland en wordt gezien als de pioneer op het gebied van urban theater in Nederland. Jeffrey is binnen de groep nog steeds actief.

Naast acteren begon het schrijven van eigen werk een steeds belangrijkere plaats in te nemen. Eerst werd hij de vaste schrijver van cabaretier Jörgen Raymann, zowel voor zijn drie avondvullende shows als zijn televisieproducties. Sinds 2005 is Spalburg vast verbonden aan het Comedy Cafe in Amsterdam, waar hij regelmatig te zien is. Hierna begon het te kriebelen; Jeffrey wilde de ultieme combinatie van bedenken, schrijven en spelen omzetten in zijn eigen cabaretvoorstelling. In november 2008 ging zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling Brommers Kiek'n in première die hij zo'n kleine honderd keer speelde in zowel Nederland als Suriname. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven van nu in de grote stad. In 2010 volgde Spiekerboks die hij succesvol ook zo'n 100 keer speelde in Nederland en op Curacao. Inmiddels is hij alweer toe aan zijn derde voorstelling Thuus, waarmee hij momenteel weer langs alle theaters toert.

Kort samengevat:
Als het gaat om dynamiek, ervaring en de unieke vermenging van theater, muziek en stand-up comedy, staat één naam synoniem voor al deze elementen: Jeffrey Spalburg. Zijn veelzijdige carrière, die zich uitstrekt van het podium van de Heineken Music Hall tot de streaminggigant Netflix, illustreert zijn vermogen om elk publiek te boeien en te inspireren

Jeffrey Spalburg boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeffrey Spalburg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jeffrey Spalburg
Jeffrey Spalburg
Jeffrey Spalburg

Jeffrey Spalburg boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jeffrey Spalburg
Jeffrey Spalburg
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095