Klanttevredenheid
9
Matheu Hinzen

Wil je Matheu Hinzen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Matheu Hinzen voor een evenement.

Biografie Matheu Hinzen

De carrière van dit multitalent is nu al indrukwekkend te noemen. Matheu speelde in 6 films waaronder 'Bloed, Zweet & Tranen' en 'Onze Jongens In Miami'. Daarnaast vertolkte hij de hoofdrol van Ciske in de musical 'Ciske de Rat'. In 2016 wist hij de finale van 'Superkids' te bereiken en won in 2019 het Junior Songfestival met zijn song 'Dans Met Jou'. Hiermee behaalde Matheu voor Nederland een 4e plaats op het Junior Eurovision Songfestival in Polen.

Hoewel zijn talent meerdere disciplines bestrijks, is muziek en zingen echt de allergrootste passie. na het Junior songfestival bracht Matheu al zeven songs uit, waaronder de singles 'Ben Jij Het', 'Samen' en 'Voor Even Stil'. Ondertussen presenteerde hij het Songfestival Journaal met Buddy Vedder, speelt hij de rol van Benji in de nieuwe 'Slijm'-film en was hij al twee seizoenen te zien in de met een Televizierster bekroonde serie 'De Zomer Van Zoë',

Dat Matheu niet kan stilzitten mag duidelijk zijn. Zo bracht hij in aanloop naar zijn nieuwe single, welke later dit jaar volgt, een drietal coversongs met video uit.

Matheu Hinzen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Matheu Hinzen boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit multitalent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Matheu Hinzen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Matheu Hinzen
Matheu Hinzen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095