Klanttevredenheid
9
Matheu Hinzen

Wil je Matheu Hinzen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Matheu Hinzen voor een evenement.

Biografie Matheu Hinzen

De carrière van dit multitalent is nu al indrukwekkend te noemen. Matheu speelde in 6 films waaronder Bloed Zweet & Tranen en Onze Jongens in Miami, vertolkte de hoofdrol van Ciske in de musical Ciske de Rat, hij wist in 2016 de finale van Superkids te bereiken en won in 2019 het Junior Songfestival met zijn song Dans Met Jou. Hiermee behaalde Matheu voor Nederland een 4de plaats op het Junior Eurovision in Polen. 

Matheu Hinzen boeken voor jouw evenement 

Hoewel zijn talent meerdere disciplines bestrijkt, is muziek en zingen echt de allergrootste passie. Na het Junior Songfestival bracht Matheu al drie andere songs uit, waaronder de singles 'Ben Jij Het' en het onlangs uitgekomen 'Samen'. 

Boeking van Matheu Hinzen

Dat Matheu niet kan stilzitten mag duidelijk zijn: zo bracht hij in aanloop naar zijn nieuwe single, welke later dit jaar volgt, een drietal coversongs met video’s uit.
 

Matheu Hinzen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Matheu Hinzen boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit multitalent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Matheu Hinzen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Matheu Hinzen
Matheu Hinzen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095