Klanttevredenheid
9
Sezina Kelsey

Wil je Sezina Kelsey boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sezina Kelsey voor een evenement.

Biografie Sezina Kelsey

Na indrukwekkende finale plaatsen bij The Voice Kids en het Junior Songfestival kan ‘powerhouse’ Sezina niet wachten om haar eerste single uit te brengen.

Sezina Kelsey boeken op jouw evenement

In 2016 sneuvelde ze als pupil van Ali B in de battles van The Voice Kids, maar liet zich daardoor niet uit het veld slaan. Ze schreef zich in voor het Junior Songfestival en eindigde als tweede in de competitie. Sezina, die in 2013 al met vlag en wimpel een plaatselijke talentenjacht won, besloot het toch nog een keer te proberen bij de juniorenversie van The Voice en niet zonder succes: ook hier haalde ze, onder begeleiding van Marco Borsato, met gemak de finale en werd ze uiteindelijk tweede.

Sezina Kelsey boeken

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Zo stond ze deze zomer al voor 8.000 man op het uitverkochte festival Live In Hoorn en was Glennis Grace zo onder de indruk van haar krachtige stem dat ze Sezina uitnodigde als gastartieste bij haar Whitney Houston Tribute concerten in Ahoy Rotterdam op 6 en 8 september 2019. 

Sezina zelf? Die wil gewoon niks anders dan een superster worden. ‘En daar moet alles voor wijken’, grapt de zangeres. ‘Let maar op: samen met Viking boekingen, management én label ga ik dat zéker waarmaken!’
 

Sezina Kelsey boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sezina Kelsey  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit supertalent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sezina Kelsey

Sezina Kelsey boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sezina Kelsey
Sezina Kelsey
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095