Klanttevredenheid
9
Glennis Grace boeken

Wil je Glennis Grace boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Glennis Grace voor een evenement.

Biografie Glennis Grace

Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend.

Glennis deed mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen.

Eind vorig jaar is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

Niet veel later brengt Glennis Grace het met Goud bekroonde album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast was de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” en scoorde ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en ontving hiermee direct haar eerste Gouden Plaat. Ook heeft zij als gastartiest optreden tijdens “Toppers in Concert” Amsterdam ArenA.

Glennis wordt door niemand minder dan Edwin Evers gevraagd met haar een duet op te nemen. Deze Nederlandstalige hitsingle “Wil Je Niet Nog 1 Nacht” is door Edwin Evers geproduceerd die ook de tekst heeft geschreven. Edwin vroeg Glennis om een demo in te zingen van een liedje dat hij geschreven had. Toen het klaar was waren ze beide zo enthousiast dat ze met elkaar besloten hier een duet van te maken en als single uit te brengen. Inmiddels is deze single bekroond met een gouden status.

Tevens is haar CD “One Night Only” meer dan 50.000 keer verkocht, waardoor Glennis een platina plaat mocht ontvangen uit handen van Carlo Boszhard en Irene Moors.

Na haar geweldige optredens in America's Got Talent is Glennis een wereldster geworden! Lovende recensies van zowel de jury als de pers hebben haar toch als winnares neergezet en terecht.. wat een prestatie, daar mag Nederland trots op zijn! Overweldigende reacties en aanvragen over de hele wereld stromen binnen!

 

Glennis Grace boeken doe je bij Viking Entertainment!

Glennis Grace boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Glennis Grace boeken
Glennis Grace boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095