Klanttevredenheid
9
Rob Kamphues

Wil je Rob Kamphues boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Kamphues voor een evenement.

Biografie Rob Kamphues

Rob Kamphues staat bekend als cabaretier en televisiepresentator. Zo heeft hij bekende programma's als De Reünie gepresenteerd, maar ook veel grote shows in Nederland gehad. Rob Kamphues is nu ook te boeken als spreker of dagvoorzitter op uw evenement!

Rob Kamphues boeken
Rob Kamphues is enorm grappig, maar kan serieus zijn wanneer dit moet. De synergie hiertussen maakt zijn stem en stemgebruik uniek. Zo kan hij het publiek af en toe laten lachen, maar wel goed de boodschap laten begrijpen.

Rob Kamphues is een gepassioneerde spreker, presentator en een autoriteit op het gebied van Formule 1 in Nederland. Met zijn diepgaande kennis van de sport en zijn boeiende verhalen over iconische coureurs en hedendaagse helden weet hij het publiek te betoveren. Als presentator van de Formule 1 bij ZiggoSport heeft hij niet alleen toegang tot het laatste nieuws, de achtergronden en de geruchten, maar hij deelt ook zijn unieke perspectief op de sport.

Boekingen van Rob kamphues
Bent u opzoek naar een bekend iemand als spreker of als dagvoorzitter? Boek Rob Kamphues dan nu!

Rob Kamphues boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rob Kamphues boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spreker/dagvoorzitter. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rob Kamphues

Rob Kamphues boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rob Kamphues
Rob Kamphues
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095