Klanttevredenheid
9
Michael van Gerwen

Wil je Michael van Gerwen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Michael van Gerwen voor een evenement.

Biografie Michael van Gerwen

Michael van Gerwen aka Mighty Mike maakt snel carrière. Deze in 1989 geboren jongeling dart pas vanaf zijn 13e. 'Ik werd destijds door vrienden mee naar de kroeg genomen en daar heb ik voor het eerst voor de lol gegooid. Dat beviel me heel goed. Vervolgens ben ik begonnen met toernooien en zo nam het darten een steeds grotere rol in mijn leven in'. Hij merkte al snel dat hij er aanleg voor had. 'Het ging iedere maand beter en op een gegeven moment won ik gewoon van iedereen'. Zijn vrienden waren daarom al snel geen partij meer voor hem. Van Gerwen: 'Maar zij trainden ook niet. Zij gaan liever voor de drank naar het café. Ik neem dan een colaatje en ga rustig gooien'. Hij dart veel om in vorm te blijven. 'Iedere vrijdag tot zondag gooi ik toernooien. Doordeweeks train ik 3 uurtjes per dag'.

Als 16 jarige darter wist hij een open internationaal toernooi bij de heren te winnen. Dit gebeurde tijdens de Norway open in 2005. Hij won bij de jeugd; door in de finale van Tony Martin uit Engeland te winnen zette hij ook de titel bij de volwassen heren op zijn naam. Deze prestatie bleef niet onopgemerkt. De grote nationale en internationale namen hoorde steeds meer van dit super talent uit Nederland. Michael zette dat jaar nog twee prestaties neer waardoor hij op de heren-ranglijst meer bekendheid kreeg. Zo schreef hij zijn tweede internationale titel (de Ireland open) op zijn naam en wist hij zich te plaatsen in de finale van de Brittish open.

In 2006 werden zijn prestaties beloond door als jongste speler ooit aan één van de grote televisie toernooien deel te mogen nemen. Tijdens dit toernooi behaalde hij de kwartfinale waarin hij zijn meerdere moest erkennen in Raymond van Barneveld. Tijdens dit toernooi groeide Mighty Mike uit tot publiekslieveling; tijdens zijn wedstrijden kleurde de zaal groen met supporters van Michael.

In September 2006 neemt Michael deel aan een ander groot televisie toernooi, de Bavaria World Darts Trophy in Utrecht. Michael, die op dat moment nummer 3 van de wereld staat, is als 6e geplaatst voor dit toernooi. In de eerste ronde stuit Michael op niemand minder dan Raymond van Barneveld. Na een bloedstollende wedstrijd kwam Michael hier als winnaar uit de strijd, Michael zette zijn opmars door en versloeg vervolgens Simon Withlock en Mervin King. De opmars wordt gestopt door Martin Adams die ten koste van Michael de finale van de Bavaria WDT wint.

Martin Adams treft hij enkele weken later weer, maar nu tijdens de finale van de Winmau World Masters in Bridlington. Tijdens deze party was het Michael die er met de winst en dus met de titel naar huis gaat.

2007 beloofd het jaar van Michael van Gerwen te worden. Vanaf de eerste week van het jaar is Michael van Gerwen toegetreden tot het Keuken Concurrent Pro Dartsteam. In dit team wordt hij verenigd met Vincent van der Voort, Mervin King en zijn vriend Jelle klaassen. Een week later zal Michael als jongste deelnemer ooit aan de Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green te Engeland deelnemen waar hij helaas wordt uitgeschakeld door Gary Robson.

Michael van Gerwen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Michael van Gerwen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Michael van Gerwen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Michael van Gerwen
Michael van Gerwen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095