Klanttevredenheid
9
Boekestijn en De Wijk

Wil je Boekestijn en De Wijk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Boekestijn en De Wijk voor een evenement.

Biografie Boekestijn en De Wijk

Een Duo van Deskundigheid

Voor wie de complexiteit van internationale verhoudingen, geopolitiek, en economische transformaties wil doorgronden, bieden Boekestijn en de Wijk een verhelderend en stimulerend perspectief. In een heldere presentatie – waar ruimte is voor vragen van publiek – nemen Rob de Wijk en Arend-Jan Boekestijn via de belangrijkste trends de stand van de wereld door. Trends zoals: energie transitie; veiligheid van mens, data & ideeën; handel en militair. Dit dynamische duo, bekend van hun podcast en talrijke publicaties, behoort tot de top van de Nederlandse experts op het gebied van internationale betrekkingen en geopolitiek.

In het huidige jaar hebben Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk hun aanzien alleen maar versterkt, door relevante en scherpzinnige analyses te delen in een snel veranderende wereld. Ze onderzoeken met aanstekelijke nieuwsgierigheid de nieuwe wereldorde, en dat maakt hen tot onmisbare commentatoren voor wie de geopolitieke koers van deze tijd wil begrijpen. 

De beschikbaarheid van Boekestijn en de Wijk kan variëren vanwege hun drukke agenda’s maar het inhuren van dit duo biedt een zeldzame kans om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Ze zijn in te huren voor lezingen, panelgesprekken en dagvoorzitterschappen.

Waarom Boekestijn en de Wijk boeken als spreker?
Of het nu gaat om internationale handelsverhoudingen, veiligheidsvraagstukken, of de invloed van geopolitiek op economische besluiten, Boekestijn en de Wijk weten altijd een breed publiek aan te spreken. Ze hebben een unieke capaciteit om complexe thema’s te vertalen naar begrijpelijke taal, zonder aan diepgang in te boeten. Daarnaast zijn ze in staat om zowel academische als zakelijke publieken te boeien, wat hen tot ideale keuzes maakt voor een divers scala aan evenementen.
 

Boekestijn en De Wijk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Boekestijn en De Wijk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Boekestijn en De Wijk
Boekestijn en De Wijk

Boekestijn en De Wijk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Boekestijn en De Wijk
Boekestijn en De Wijk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095