Klanttevredenheid
9
Angela Groothuizen boeken

Wil je Angela Groothuizen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Angela Groothuizen voor een evenement.

Biografie Angela Groothuizen

Vanaf haar veertiende jaar staat Angela Groothuizen al als professioneel zangeres op de bühne. En met succes. In de periode voor de Dolly Dots wist ze al menige feestzaal te betoveren. In 1979 brak Angela, toen 20 jaar oud, door met de Dolly Dots, tot vandaag nog steeds de populairste Nederlandse meidengroep aller tijden. De Dolly Dots scoorden maar liefst 30 hits in binnen- en buitenland, waarvan velen nog dagelijks te horen zijn op de radio.

Hollands Got Talent 

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als  presentatrice van  zeer succesvolle programma’s zoals  o.a.: de Uitdaging en Wie is de Mol en  is ze met regelmaat te zien in de theaters, o.a. met Karin Bloemen en het Theatergezelschap J.A.M.  (met Berget Lewis en Julya Lo’ko).

Allround presentatrice

Maar Angela wil toch vooral ook doen waar ze heel goed in is: zingen. Daarom heeft ze nu een spetterende rock & roll show ontwikkeld waarin zij, bijgestaan door 2 jonge zangeressen/danseressen, het betere rockclassic repertoire brengt dat iedereen kent. Op verzoek maakt Angela een speciale tekst op een bestaand lied.
Angela is door haar jarenlange ervaring met TV en evenementen een zeer all round presentatrice, gastvrouw en interviewer. Zij is beschikbaar voor de presentatie van feestavonden, congressen, ronde tafel gesprekken enz. Ook interviews met het publiek is Angela op het lijf geschreven.

Ook te boeken voor trouwceremonies

Daarnaast is Angela Groothuizen ook als babs te boeken. Tijdens jouw trouwceremonie staat ze stil bij het verhaal van jullie liefde: hoe, waarom en met name voor altijd. Alle belangrijke dingen die verteld moeten worden op zo'n moment. Ze is beëdigd als trouwambtenaar, dus Angela kan je ceremonieel-, maar ook écht officieel trouwen. Mocht er behoefte aan zijn, kan ze ook iets zingen. Er zijn veel nummers waar je uit kunt kiezen, maar ook een lied op maat met een speciaal geschreven tekst is mogelijk.

Angela Groothuizen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Angela Groothuizen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Angela Groothuizen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Angela Groothuizen boeken
Angela Groothuizen boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095