Klanttevredenheid
9
Bridget Maasland boeken

Wil je Bridget Maasland boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bridget Maasland voor een evenement.

Biografie Bridget Maasland

Bridget Maasland, geboren in Den Haag op 9 november 1974, is een Nederlandse danseres, presentatrice, model en dierenactiviste.
 

Haar moeder was visagiste, waardoor Maasland als kind al veel met de televisiewereld te maken kreeg. Ze mocht als kind al model staan voor verschillende tijdschriften en deed kinderkledingshows. Haar televisiedebuut maakte zij met een optreden in de televisiereclame Snoep verstandig, eet een appel.
 

Maasland ging later werken als model en zat onder meer in Barcelona. Toch bleef de wereld van de televisie haar boeien en uiteindelijk werd zij danseres en assistente in het Veronicaprogramma Man O Man.
 

Later ging Maasland werken bij TMF als vj en presentatrice. Ze vertrok als laatste van de presentatoren van het eerste uur bij TMF. Hierna maakte ze de overstap naar de publieke jongerenomroep BNN. Daar maakte en/of presenteerde zij programma’s als Lijst 0, Een Beetje Bridget, BNN At Work, Neuken doe je zo!, De Nationale IQ Test, The Bridget Triangle, BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag en Katja vs. Bridget.
 

Na een aantal jaren bij BNN gewerkt te hebben, besloot ze in 2005 over te stappen naar televisiezender Talpa om nieuwe programma’s te maken en ook om zelf te mogen produceren. Haar eerste klus was voor Big Brother 5. Andere programma’s die zij presenteerde voor Talpa waren Je leven in de steigers en het programma NSE. Vanaf november 2006 presenteerde zij samen met Cees Geel de talkshow Het Land van Maas en Geel, eveneens bij Talpa. Sinds september 2006 presenteert zij voor Talpa de programma’s Big Brother 6 en Woef: Hoe word ik een beroemde hond? en de 4-delige serie Hoe word ik een Gooische Vrouw?
 

Op 20 april 2006 verscheen de Playboy, waarin zij naakt poseerde. De fotoreportage vond plaats in Brazilië. De opbrengst kwam ten goede aan Maaslands foundation Dutchypuppy. Deze steunt stichtingen in binnen- en buitenland die zich inzetten tegen mishandeling van en wreedheden tegen honden.
 

Eind 2007 stapte Maasland samen met de rest van de Tien-presentatoren over naar RTL Nederland. Op 27 augustus startte Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw?. Ook verving ze hierbij Renate Verbaan in het tweede seizoen van Beauty & de Nerd. Omdat Maasland en haar vriend Pepijn Padberg in 2008 hun eerste kind verwachtten, kwam ze met het programma Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?.Sinds 2007 presenteert Maasland regelmatig RTL Boulevard. Ze is de vaste vervanger van Albert Verlinde. Ook presenteert ze het programma Lekker Slim!
 

Vanaf 3 januari 2011 is Bridget Maasland te zien als de bitchy Carla in de BNN-serie Walhalla. Bij RTL 5 is ze een van de presentatoren van het nieuwe programma Wie is de Reisleider?, dat vanaf begin januari te zien was.
 

In juni 2012 werden eerdere geruchten over een transfer naar SBS6 bevestigd door haar definitieve overstap. Redenen voor haar waren vooral het gebrek aan nieuwe programma’s op RTL5. Per 1 september is zij op SBS6 te zien. Daar zal zij deel uit gaan maken van het presentatieteam van de late editie van Shownieuws. In de zomer van 2013 was Maasland te zien in het tiende seizoen van Ranking the Stars.

 

Bridget Maasland boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bridget Maasland boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bridget Maasland boeken
Bridget Maasland boeken

Bridget Maasland boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bridget Maasland boeken
Bridget Maasland boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095