Klanttevredenheid
9
Ad Visser

Wil je Ad Visser boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ad Visser voor een evenement.

Biografie Ad Visser

Zo begon hij als Singer-Songwriter en avant-garde popartiest, was hij 15 jaar presentator van het historische TV programma “Toppop”, maakte spraakmakende radio met zijn ‘Superclean Dreammachine’ en schreef de sciencefiction roman ‘Sobrietas’. Deze internationaal gepubliceerde roman was een multimedia project avant-la-lettre, doordat Ad zijn eigen muzikale composities verweefde in het verhaal en op gelijknamige soundtrack CD toevoegde. De vele platen en Cd’s van Ad bereikten in meerdere landen de hitparades.

Ad Visser boeken

33 sensationele, internationale Art-projects, waarbij hij van een Boeing 747 een muziekinstrument maakt, van een tram een Contrambas en nu is hij sinds enkele jaren weer Singer-Songwriter met een unieke stijl & diepte van Nederlandstalige songs. 

Ad Visser boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ad Visser boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze singer-songwriter/presentator. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ad Visser boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ad Visser
Ad Visser
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095