Klanttevredenheid
9
Wijbrand van der Sande

Wil je Wijbrand van der Sande boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wijbrand van der Sande voor een evenement.

Biografie Wijbrand van der Sande

Wil je Wijbrand van der Sande boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wijbrand van der Sande voor een evenement.

Biografie Wijbrand van der Sande


Allround, persoonlijk en professioneel maatwerk zijn de steekwoorden avn Wijbrand van der Sande. Zijn liefde voor Duitsland, Oostenrijk en de Duitse taal waren er de reden van om destijds Rotterdam voor deze regio te verruilen.

Zijn televisieprogramma's 'Gipfelstammtisch' en 'So schön kann Musi sein' worden momenteel in geheel Europa uitgezonden en trekken hoge kijkcijfers.  

Natuurlijk staat Wijbrand zelf vele tientallen malen per jaar in binnen- en buitenland op het podium om grote en kleinere evenementen en shows te presenteren. Dat kan een Oktoberfest zijn in een tent vol uitgelaten feestgangers of een gala in smoking in het theater. In Oostenrijk en Zuid Duitsland is hij ondertussen vaak te gast bij televisie- en radioshows, feesten, partijen en schrijft hij o.a. columns voor internationale printmedia.

Daarnaast is Wijbrand van der Sande ook trouwambtenaar. Een prachtige functie die hij mag vervullen voor de gemeente Brummen. Echter mag Wijbrand in heel Nederland huwelijken voltrekken. Het is iedere keer opnieuw een geschenk om voor een bruidspaar al zijn vaardigheden uit de kast te mogen trekken zodat hij een onvergetelijke ceremonie kan verzorgen. 

Dat geldt ook voor een laatste afscheid.
Als uitvaartspreker begeleid Wijbrand nabestaanden door een respectvolle en persoonlijke afscheidsdienst.

Wijbrand van der Sande boeken doe je bij Viking Entertainment!


Wijbrand van der Sande boeken doe je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de presentator. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wijbrand van der Sande boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wijbrand van der Sande boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wijbrand van der Sande boeken?

EUR Prijs v.a. € 675,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wijbrand van der Sande
Wijbrand van der Sande
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095