Klanttevredenheid
9
That 00's Show

Wil je That 00's Show boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van That 00's Show voor een evenement.

Biografie That 00's Show

That 00’s Show gaat verder waar vele 90’s acts zijn gestopt! Er wordt een nieuwe, jongere doelgroep aangesproken die nostalgische gevoelens heeft uit de 00’s. Zoals 90’s kids met weemoed terugdenken aan namen als Paul Elstak, Vengaboys en Dune, keek de volgende generatie in hun jeugd naar held(dinn)en als Lady Gaga, Special D, Black Eyed Peas en Cascada. Die generatie, bestaande uit publiek dat nu grofweg tussen de 20 en 35 lentes telt, wil met een paar drankjes achter de kiezen lekker meeschreeuwen met de meest kenmerkende 00’s hits als Dragestea Din Teï, The Ketchup Song en alle (foute) kneiters van K3 en Ch!pz!

That 00's Show boeken op jouw evenement of feest

Even terug naar de hits uit jaren nul op jouw evenement? Dat kan! Bij That 00’s Show draait namelijk alles om de muziek uit de meest zorgeloze jeugdjaren uit ons leven.  Wees gewaarschuwd! Want tijdens deze show vliegen de ‘haha, herken je deze nog…’-momenten je in vliegensvlug tempo om de oren.

That 00's Show boeken

De jongens van That 00’s Show mixen al die ‘hahaha, herken je deze nog…’-platen uit de periode 2000-2009 vlekkeloos en in vliegensvlugge tempo aan elkaar. Het duo, bestaande uit een DJ en MC, bewees dat al door twee keer in een uitverkochte Ziggo dome, door het voorprogramma van Charly Lownoise en Mental Theo te verzorgen. De komende jaren zullen nog vele shows volgen, daar de échte hype van 00’s-feesten net pas is losgebarsten. Tien jaar geleden schoten de 90’s feesten als paddenstoelen uit de grond, hedendaags is er een soortgelijke zeroes-epidemie aan het uitbreken; thank god… we love the 00’s!

That 00's Show boeken doe je bij Viking Entertainment!

That 00's Show boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
That 00's Show

That 00's Show boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
That 00's Show
That 00's Show
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095