Klanttevredenheid
9

Lookalike of imitator boeken

Wilt u eens een lookalike of imitator boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Viking Entertainment aan het perfecte adres! Ons bestand kent namelijk een breed spectrum aan imitators en lookalikes van uiteenlopende artiesten. We stellen ze hier direct even aan u voor. 
 

Even voorstellen: onze imitators

Onze imitators zijn toppers in het imiteren van artiesten die bij iedereen bekend zijn. De gelijkenissen met de originele artiest zijn zowel hilarisch als kenmerkend en soms nauwelijks te onderscheiden van de echte artiest. Hieronder zetten we een aantal op een rijtje:
 

Amy Winehouse

De Britse Amy Winehouse was één van de populairste jazz- en soulzangeres ter wereld toen ze in juli 2011 overleed. Merante van Amersfoort verkreeg in 2010 landelijke bekendheid door met haar perfecte Amy Winehouse imitatie het RTL4 programma ‘My name is’ te winnen. Merante’s imitatie act is nauwelijks van de echte Amy Winehouse te onderscheiden. Een unieke mogelijkheid dus om nog eens een show van deze zangeres te herbeleven!

Amy Winehouse imitator
 

Andre van Duin 

André van Duin is misschien wel de bekendste komiek die Nederland ooit heeft gehad. Met zijn kenmerkende tijdloze humor valt André van Duin bij het grote publiek in de smaak. Roy van Breemen, bekend van de talentenjacht ‘Nieuwe Oogst’ van de AVRO, imiteert André van Duin zoals niemand anders dat kan. Zijn mimiek, stem, humor, maniertjes en timing zijn vrijwel identiek aan die van de echte André. Een echt sfeermaker voor ieder evenement!

Andre van Duin look a like
 

Joe cocker

Joe Cocker was één van de bekendste Britse blueszangers aller tijden. De Nederlandse Joe Cocker heet Cees Geluk en presenteert Cocker met een nauwgezette weergave van zijn persoonlijkheid en muzikaliteit. Cees is ook wat zijn uiterlijk betreft een ware dubbelganger van Joe Cocker. Met zijn act is hij een graag geziene gast tijdens evenementen, kroegen of theaters. Een optreden tijdens het Rotterdams Songfestival levert een eerste plaats op in zijn categorie.

Joe Cocker Lookalike
 

Mr. Bean

De internationaal bekende komiek Mr. Bean krijgt uzelf wellicht niet graag over de vloer. Maar het is natuurlijk wel vermakelijk om hem eens bij uw familie, vrienden, zakenrelaties of collega’s langs te sturen. Of laat u uw nieuwe winkel of bedrijfspand eens door hem openen om te zien hoe dat uitpakt? Onze ervaren Nederlandse Mr. Bean imitator komt graag eens bij u langs!

Mr. Bean Lookalike
 

Tina Turner

Tina Turner behoeft met haar status weinig introductie. Mary Amora won in 2001 de soundmixshow met een nummer van Tina Turner en imiteert Turner als geen ander. Met alle grote hits van Turner in haar repertoire performt Mary live in een wervelende show. Hiermee weet ze ieder feestje op z’n kop te zetten! Een ware ‘Just like Tina Turner’ ervaring.

Tina Turner imitator
 

Andre Hazes

De vrouwelijke imitator van André Hazes heet Andrea Hazes. De gelijking is bizar te noemen. En u kunt haar boeken! Na diverse TV optredens geniet ze al grote bekendheid in Nederland. Andrea playbackt vrijwel ieder nummer van Andrea Hazes en is dan ook een populaire sfeermaker op bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten of feestavonden en evenementen!

Andre Hazes imitator
 

Ook een imitator boeken?

Wilt u één van deze imitators boeken? Dat kan! Check eenvoudig de beschikbaarheid van de betreffende lookalike op de pagina van de artiest of neem contact met ons op. Op zoek naar een andere imitator of lookalike? We helpen u graag verder bij uw zoektocht! Vraag ons naar meer imiterende artiesten.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095