Klanttevredenheid
9
Bouke boeken

Winnaar van 'The Tribute, Battle of the Bands' 2023!

Biografie Bouke

Bouke Scholten, onder het grote publiek beter bekend als Bouke, is vanaf jongs af aan al gek op muziek. Niet vreemd aangezien hij is opgegroeid in een muzikale familie. Op jonge leeftijd zong Bouke liedjes met zijn vader die hem begeleide op de accordeon en daar werd al snel duidelijk dat hij beschikt over een prachtige stem. Al snel ontdekte het grote publiek dit uitzonderlijke talent en volgde in 2006 zijn eerste single ‘Kom Maar, Kom Maar’. Niet veel later volgde zijn album ‘Alles Wat Ik Doe’. 

Bouke boeken op jouw evenement

Zijn eerste optreden op een podium was in de kantine van zijn eigen sportclub. Doordat Bouke altijd en overal zingt was ook daar zijn stem niet onopgemerkt gebleven. Dit was het begin van vele optredens in feesttenten, cafés en andere gelegenheden waar Bouke zowel Engels als Nederlandstalige hits ten gehore bracht. Niet veel later tekent hij bij CNR Entertainment en haalde hij met zijn eerste single ‘Merry Christmes to Everyone’ een hoge notering in de Mega Top 100. 

Inmiddels kennen vele Bouke van zijn deelname aan ‘This is me’ van RTL en ‘The Winner Takes It All’ van SBS. In beide shows werd hij bekroond tot winnaar. Na dit succes trok Bouke met zijn eigen band en eigen orkest de theaters in. Keer op keer overweldigde Bouke het publiek tijdens de theatershows door heel Nederland. Daarnaast was Bouke te bewonderen op verschillende evenementen in België en Nederland: Kaaipop, Cult en Tumult en Retropop. Ook was hij meerdere malen te gast in een uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas.

Bouke boeken

Ook in het buitenland hielden ze dit talent in de gaten en dat resulteerde in zowel 2012 als 2017 tot op een optreden in Memphis (USA) waar hij mocht optreden op het landgoed Graceland, het huis waar ‘The King of Rock-‘n-Roll’ 20 jaar gewoond heeft, voor Elvis fans van over de hele wereld.  

Bouke boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bouke boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over Bouke. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bouke boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bouke boeken
Bouke boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095