Klanttevredenheid
9
André van Duin imitator boeken

Wil je André van Duin imitator boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van André van Duin imitator voor een evenement.

Biografie André van Duin imitator

André van Duin, wie kent hem niet? Nederlands grootste komiek aller tijden maakt met zijn tijdloze humor jong en oud aan het lachen!

Bekend geworden dankzij de talentenjacht Nieuwe Oogst bij de AVRO en inmiddels is de van oorsprong Rotterdamse komiek met zijn talloze typetjes, sketches en muziekparodieën niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie- en theaterwereld.

Want wie herinnert zich al zijn verschijningen nou niet. Neem bijvoorbeeld Ep Oorklep met zijn oorwarmers, Flip Fluitketel met de fluitketelhoed of Willempie, de rare snuiter met solexhelm en Meneer de Bok die wel erg veel dingen niet begrijpt. De typetjes zorgen door hun dwaze uitspattingen regelmatig voor grote verwarring.

Roy van Breemen is er in geslaagd een perfecte imitatie van volkskomiek nummer één neer te zetten. De stem, de mimiek, de humor, de maniertjes en timing van de vele onnozele figuren: u zult versteld staan van de gelijkenis die u aantreft als u de enige echte imitator van André van Duin binnen ziet komen!

Met zijn elastische gezicht, bril en hoedje zal Roy in de huid van Van Duin in staat zijn aan uw verwachtingen te voldoen!

André van Duin imitator boeken doe je bij Viking Entertainment!

André van Duin imitator boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bekijk trouwens ook onze andere imitators en lookalikes voor nog meer look-a-like inspiratie!
André van Duin imitator boeken
André van Duin imitator boeken
André van Duin imitator boeken

André van Duin imitator boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
André van Duin imitator boeken
André van Duin imitator boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095