Klanttevredenheid
9
Joe Cocker Imitator Cees Geluk

Wil je Joe Cocker Imitator Cees Geluk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joe Cocker Imitator Cees Geluk voor een evenement.

Biografie Joe Cocker Imitator Cees Geluk

De Nederlandse Joe Cocker verrast zijn fans met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn idool. Bovendien is Cees ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die Cees regelmatig bezoekt, vaak in verwarring brengt. Met zijn succesvolle act is hij een graag geziene gast tijdens evenementen, maar ook in vele theaters, zalen en kroegen. Een optreden tijdens het Rotterdams Songfestival levert een eerste plaats op in zijn categorie, waar hij tevens als tweede overall eindigt. 

Als Cees het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis met hun favoriet en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger. Zo behaalde The Dutch Joe Cocker eind september 2005 ook een welverdiende finaleplaats in het soundmixprogramma 'In de huid van...' van Talpa.

Joe Cocker Imitator Cees Geluk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joe Cocker Imitator Cees Geluk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Joe Cocker Imitator Cees Geluk

Joe Cocker Imitator Cees Geluk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joe Cocker Imitator Cees Geluk
Joe Cocker Imitator Cees Geluk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095