Klanttevredenheid
9
Carolina Dijkhuizen

Wil je Carolina Dijkhuizen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Carolina Dijkhuizen voor een evenement.

Biografie Carolina Dijkhuizen

The Queen of Disco is back! Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love Is In Control, Last Dance… Donna Summer is al jaren het grote voorbeeld voor Carolina Dijkhuizen.

Carolina Dijkhuizen werd landelijk bekend door haar hoofdrollen in bekende musicals zoals Aida, The Lion King, Sister Act, Dreamgirls, The Bodyguard en momenteel in Mamma Mia. Op televisie maakte ze indruk in programma’s als De Beste Zangers, De Verraders, Expeditie Robinson en Wie is de Mol? Als actrice schittert ze momenteel in de met goud bekroonde bioscoopfilm ‘Juf Braaksel en de magische ring’, en is ze te zien in tv-series zoals De Eindmusical, Moordvrouw en GTST.

Carolina Dijkhuizen biedt drie verschillende tape-acts aan van 30 minuten. Alle shows bevatten twee backing vocals/dansers en zijn met elkaar te combineren. Kies je voor een iconische Donna Summer Tribute of ga je voor de Disco of Dance Classics? 

Ook te boeken met band: Tribute to Donna Summer 
Carolina zingt niet alleen zoals de Queen of Disco, ze vertoont ook een treffende gelijkenis met haar idool. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, heeft deze tribute goedgekeurd als waardig eerbetoon aan haar overleden zus.
 

Carolina Dijkhuizen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Carolina Dijkhuizen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen boeken?

EUR Prijs v.a. € 3275,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095