Klanttevredenheid
9
Carolina Dijkhuizen

Wil je Carolina Dijkhuizen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Carolina Dijkhuizen voor een evenement.

Biografie Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen is een zangeres, actrice en presentatrice. Ze werd bekend door haar hoofdrollen in grote musicals als Aida (Aida), The Lion King (Nala), Sister Act (Deloris van Cartier), Dreamgirls (Deena Jones) en The Bodyguard (Nicki Marron).
Ze was solist in grote stadion shows als Musicals in Ahoy (2006), Musical Classic Ahoy (2012) en Musicals in Ziggodome (2015)

In de afgelopen jaren was Carolina te zien op TV in programma’s als: De Beste Zangers, Expeditie Robinson en Wie is de Mol. Zij is één van de vaste gezichten van het AVROTROS-programma ‘Het Beste Van… (Disco, Songfestival etc). En spelshows als ‘Weet ik veel’ en ‘Ik hou van Holland’. In 2022 is zij oa te zien in ‘De Grote Kak Test’(BNN/VARA), Onmogelijke Duetten (SBS 6), De Verraders(RTL4), Code van Coppens(SBS6) Amazing Grace(NPO), Ik Weet Er Alles Van (RTL4), De Slimste Mens (NPO). 

In 2016 was de release van haar album ‘More than a woman, a tribute to the Bee Gees’. Als presentatrice mocht Carolina in 2014 naast Frits Sissing haar tv debuut maken tijdens de live uitzending van “De Musical Sing a Long, live vanaf het Museumplein. En in 2019 presenteerde zij de grote Grand Final van Jesus Christ Superstar in Ahoy Rotterdam.

Carolina speelde haar theatershow Thank God it’s Donna, een ode aan Donna Summer samen met de band Gare du Nord in 2019 meer dan 35 keer gevolgd door een ClubTour in 2020. Najaar 2022 was zij naast Hajo Bruins en Nyncke Beekhuyzen te zien in de muzikale voorstelling ‘We hadden liefde, we hadden wapens’, een muzikale voorstelling over de Amerikaanse burgerrechtenbeweging in de jaren 60 en het verhaal van Robert F. Williams, voorvechter van gelijke rechten voor de Afrikaans-Amerikaanse gemeenschap.  

Carolina Dijkhuizen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Carolina Dijkhuizen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095