Klanttevredenheid
9
Bonavox - A Tribute To U2

Wil je Bonavox - A Tribute To U2 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bonavox - A Tribute To U2 voor een evenement.

Biografie Bonavox - A Tribute To U2

Bonavox weet U2, één van werelds bekendste en populairste bands, op een natuurgetrouwe wijze neer te zetten. De tribute band is opgericht in 2022 en bestaat uit 4 muzikanten die het publiek een zo realistisch mogelijke U2 sensatie wil laten beleven.De iconische stem van Bono, de unieke gitaareffecten van The Edge, de pompende basnoten van Adam Clayton en de strakke drums van Larry Mullen… Met volle overgave verplaatsen Jef, Richard, Dirk en Gerard zich in de rollen van Bono, Edge, Adam en Larry. Bonavox, een U2 tribute band uit Nederland en België staat voor passie, enthousiasme en kwaliteit! Alsof je echt bij een U2 concert aanwezig bent.

Beleef de jonge jaren van U2 met o.a. de klassiekers I Will Follow en Electric Co en zing mee met de mega hits One, With or Without You en Sunday Bloody Sunday. In 1976 begint Paul Hewson zijn muzikale carrière als gitarist bij de band U2. Gitaar spelen blijkt echter niet zijn sterkste kant te zijn en mede door zijn unieke stemgeluid wordt hij daarom de zanger van de band.

In 1976 begint Paul Hewson zijn muzikale carrière als gitarist bij de band U2. Gitaar spelen blijkt echter niet zijn sterkste kant te zijn en mede door zijn unieke stemgeluid wordt hij daarom de zanger van de band. Hewson krijgt van zijn vrienden de bijnaam "Bono Vox", afgeleid van "Bona Vox" wat in het Latijn “goede stem" betekent. Men zegt dat zij zich hebben laten inspireren door "BonaVox Hearing Aids", een winkel in gehoorapparaten in hun geboortestad Dublin.Na verloop van tijd laat hij "Vox" uit de naam vallen en blijft de naam "Bono" over. Door de jaren heen ontwikkelt Bono zich met U2 tot één van de grootste Rockbands aller tijden. In 2022 ontleent de nieuwe U2 tribute sensatie Bonavox - A Tribute To U2 haar naam aan hoe het voor Bono ooit allemaal begon

Bonavox - A Tribute To U2 boeken doe je bij Viking Entertainment!

BONAVOX – A TRIBUTE TO U2 boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bonavox - A Tribute To U2 boeken?

EUR Prijs v.a. € 2250,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bonavox - A Tribute To U2
Bonavox - A Tribute To U2
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095