jeWelste boeken

jeWelste boeken

Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

  • Plork en de Aannemers Boeken
  • Noah Boeken
  • PPM Band Boeken
  • Lijn 7 Boeken

jeWelste boeken

Jewelste boeken voor jouw evenement? Zeer zeker de moeite waard! Voor JeWelste geldt, alleen als je ze weleens gezien en gehoord hebt kun je erover meepraten. JeWelste is typisch zoʼn band waar je geen genoeg van kunt krijgen. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 8 jaar over 's lands podia, met geweldige nummers van de 70s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden, uiteraard. Fantastisch uitgevoerd, mega enthousiast en altijd 100% rock-'n-roll garantie! Niet voor niets werd jeWelste in 2009 door niemand minder dan Guus Meeuwis gevraagd om 5 keer met succes het voorprogramma te verzorgen van zijn 'Groots met een zachte G' tour in het Philips Stadion en het Abe Lenstra Stadion. Niet voor niets is jeWelste een graag geziene gast op festivals, waar ze regelmatig op de posters staan met acts als Kane, Van Velzen, Racoon en Bløf. Niet voor niets is jeWelste met regelmaat ook buiten de landsgrenzen te vinden, zoals in Val Thorens, Valencia en Londen. Niet voor niets reageerde alle grote Queen-fanclubs en radio dj Giel Beelen laaiend enthousiast op de versie die jeWelste van Bohemian Rhapsody opnam, een absolute topper! En niet voor niets heeft de band vanaf het begin een grote en trouwe fanbase, fans die regelmatig komen genieten van een avondje JeWelste. Met hun overweldigende shows en ludieke acties bloeit jeWelste als nooit tevoren! Ook aan het repertoire wordt voortdurend nieuw materiaal toegevoegd: regelrechte knallers, 'vergeten' nummers die bij iedereen een vlaag van herkenning teweegbrengen en ook bewerkingen van recente songs, alles is elk optreden net even anders, maar altijd 100% jeWelste. JeWelste is te boeken voor vrijwel alle mogelijke gelegenheden, in de afgelopen jaren hebben vele festivals, (muziek)cafés, strandtenten, (sport)verenigingen en talloze andere gelegenheden jeWelste al weten te vinden en te boeken. Maar jeWelste houdt het niet alleen bij openbare gelegenheden, ze maken ook al jaren een spetterend succes van elke bruiloft, verjaardagsfeest of wat er dan ook maar in besloten kring te vieren valt! Daarnaast is JeWelste ook op bedrijfsfeesten al jaren een graag geziene, betrouwbare gast en middelpunt van een meer dan geslaagde avond. Bekijk de video's van jeWelste om alvast in de stemming te komen!

JeWelste boeken – JeWelste, reden voor een feestje

JeWelste vult de show met het allerbeste wat de nationale en internationale popmuziekwereld te bieden heeft, hits uit lang vervlogen tijden of knallende songs van nu. Kortom, jeWelste is van alle muziekmarkten thuis zonder daarbij de platgetreden paden te betreden. Elke reden voor een feestje is goed genoeg voor een feestje van jeWelste! JeWelste bestaat uit zanger Jeroen van den Berg, gitarist Guido Huffenreuter, toetsenist Ivar Pijper, bassist Kenneth Markesteijn en drummer Jurrian Snoek. Bekijk hier de foto van jeWelste.

JeWelste boeken – exclusief bij Viking Entertainment

JeWelste is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Meer informatie over JeWelste of JeWelste boeken? Neem hier contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.