Klanttevredenheid
9
Anne Wilson

Wil je Anne Wilson boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne Wilson voor een evenement.

Biografie Anne Wilson

Als klein meisje al droomde Anne Wilson van een zang carrière. Al jong deed ze mee aan het junior songfestival (2006) en vertolkte het prachtig lied  ‘Je Bent Mijn Vriendje’, wiens ze samen met haar vader schreef. In 2008 bereikte Anne als 13-jarige de halve finale in het RTL TV programma ‘Holland’s Got Talent’. Haar songs kregen naast de jury veel bijval van het publiek. Diverse uitnodigingen, waaronder die van Kika volgden om optredens te verzorgen tijdens evenementen.

In de daarop volgende jaren beleefde Anne de meest uiteen lopende ‘muzikale uitstapjes’ in binnen- en buitenland. Haar deelname aan ‘TVOH’ bij team Ali B in 2013 droeg bij aan het maken van nieuwe keuzes. 

De Nederlandstalige volksmuziek heeft inmiddels al weer een aantal jaren haar hart veroverd. Vooral de liedjes van André Hazes. Zoals Anne zegt: “Hazes Is De Basis”
Toen Anne nogmaals werd gevraagd om deel te nemen aan ‘TVOH’, twijfelde ze geen moment. Dit was een mooie gelegenheid om zichzelf als volkszangeres bij team 'Lil Kleine te presenteren aan het Nederlandse publiek.  

Kortom: met een optreden van de goedlachse gezellige Brabantse Anne Wilson haalt u één groot feest in huis. Met haar bijzondere warme stem vertolkt zij met veel plezier haar favoriete liedjes.

Anne Wilson boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anne Wilson boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Anne Wilson
Anne Wilson

Anne Wilson boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Anne Wilson
Anne Wilson
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095