Klanttevredenheid
9
Lisa Lois

Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lisa Lois voor een evenement.

Biografie Lisa Lois

Lisa Lois is een Nederlandse zangeres. In 2009 won ze de Nederlandse versie van het talentenjachtprogramma X Factor en kwam haar eerste album ‘Smoke’ uit met daarop de hits ‘No Good For Me’, ‘Promises Promises’ en ‘Hallelujah’.

In 2013 verscheen haar tweede album ‘Breaking Away’. ‘There is nothing. Nothing I can’t face. No, there’s nothing, keeping me from turning the page.’  Deze zin uit het titelnummer van Breaking Away zegt waarschijnlijk het meest over de ontwikkeling die Lisa Lois (Hordijk) de laatste jaren heeft doorgemaakt.

De zangeres is naar eigen zeggen ouder, beter, maar vooral wijzer geworden. Met een prachtige ervaring van het winnen van X-Factor op zak is het nu echter de hoogste tijd om aan een ander hoofdstuk in haar carrière te beginnen.
 

Lisa Lois boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lisa Lois boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lisa Lois
Lisa Lois

Lisa Lois boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lisa Lois
Lisa Lois
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095