Klanttevredenheid
9
Zangeres Joy boeken

Wil je Zangeres Joy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zangeres Joy voor een evenement.

Biografie Zangeres Joy

Vanaf jonge leeftijd was Joy zich al bewust van haar levensmissie: Zingen en mensen met haar stem in vervoering brengen. Dat heeft Joy door al die jaren heen tot een krachtig en passioneel zangeres gemaakt. Joy is behalve een voortreffelijk zangers een prettig mens, een prachtige verschijning, een hartelijke persoonlijkheid, en daardoor een artiest met een missie, klasse en uitstraling. Naast haar jarenlange ervaring in bands, studio's en als backingvocal is ze ook al geruime tijd de weg ingeslagen als soliste. En dat niet geheel zonder succes! Joy zet gevoelige ballades neer, kan uw feest opwarmen met heerlijke songs a la Nora Jones, maar zal u met haar overweldigende rock-voice doen verbazen wanneer ze uit haar dak gaat met nummers van Anouk, Bath Hart, Janis Joplin en nog vele anderen.

Joy verzorgt optredens als tape-act, d.w.z. begeleid door een geluidsband en uiteraard met een professionele, eigen licht en geluids-set. En daarnaast  is Joy ook perfect in staat zichzelf te begeleiden op keyboard en piano. Joy: Een brok dynamiek en schoonheid en daardoor  'De One Woman Band' voor iedere gelegenheid.

Zangeres Joy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zangeres Joy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zangeres Joy boeken

Zangeres Joy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zangeres Joy boeken
Zangeres Joy boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095