Klanttevredenheid
9
The Sax Lounge concept

Wil je The Sax Lounge concept boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Sax Lounge concept voor een evenement.

Biografie The Sax Lounge concept

Ontspannen sfeer,aangename omgeving. Dat is waar The Sax Lounge Concept om draait. Uw gasten voelen zich relaxed en er is ruimte voor een goed gesprek.

De DJ en tevens live muzikant is een veelzijdig muzikaal talent met een flinke dosis ervaring. Nooit verliest hij het publiek uit het oog. De gasten zijn zijn belangrijkste instrument; "Ik heb het pas naar mijn zin als mijn publiek dat ook heeft", lacht de swingende muzikant. (Kameleon)

Zijn liefde voor de jazz, soul en latin brachten hem bij de lounge waar hij al deze stijlen naar hartenlust kan combineren tot een swingend geheel. Deze manier van werken geeft hem de ruimte om met zijn alt-sax een rustige ambiance, of als de "gig" erom vraagt, een dampende muzieksessie te creëren.

Lounge past in nagenoeg iedere omgeving en kan uw event iedere gewenste sfeer geven of dat nu op de voor of achtergrond is.

The S.L.C ft. Torkest.

Met deze twee kanjers erbij heeft u "the best of both worlds". Hun ongelofelijk uitgebreide repertoire waarin ook een komische noot niet ontbreekt maakt iedereen blij. Samen met The S.L.C zal op ieder moment de muziek passen bij de sfeer die u wenst.

Hun prachtige geluids en licht installatie sluit naadloos aan bij deze lounge act. Moving-heads en "state of the art"led verlichting maken het plaatje compleet.

Een sfeervolle avond waar nog lang over zal worden nagepraat.

The Sax Lounge concept boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Sax Lounge concept boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Sax Lounge concept
The Sax Lounge concept
The Sax Lounge concept
The Sax Lounge concept
The Sax Lounge concept

The Sax Lounge concept boeken?

EUR Prijs v.a. € 490,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Sax Lounge concept
The Sax Lounge concept
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095