Klanttevredenheid
9
David Romanello boeken

Wil je David Romanello boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van David Romanello voor een evenement.

Biografie David Romanello

David Romanello (22-08-1989) is een enthousiast persoon en energieke saxofonist die bekend staat om zijn veelzijdigheid, herkenbare geluid en hard werken. Zijn ambities zijn groot en hij wil impact hebben op zijn publiek en de omgeving waarin hij zich begeeft.

Op 12-jarige leeftijd begon hij met het bespelen van de saxofoon bij een harmonie in ’s- Hertogenbosch. Op 24-jarige leeftijd studeerde hij af voor de Master of Music in Tilburg met een 9 en een eigen album.

Zijn brede interesses hebben ervoor gezorgd dat hij met veel verschillende soorten bands optreedt. Zowel in de pop als jazzmuziek, als solist, begeleider of sessiemuzikant.

Zo heeft hij een jazzband en jazz trio met eigen composities waar zijn expressieve spel duidelijk in naar voren komt. Met andere jazz projecten is David eerder afgereisd naar China, Portugal, Slovenië, Spanje en Noord-Ierland.

In de small-bigband BOSCO, waar hij op de plek van lead-alt zit, en brassband Dr. Brass krijgt hij volop de ruimte om te soleren en om zijn veelzijdigheid te laten horen aan het publiek.

Met zijn blazerssectie The Hornaments en als sessiemuzikant heeft David al vele artiesten begeleid. Zo deelde hij al eerder het podium met Roel van Velzen, Percy Sledge, Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Tino Martin, Wolter Kroes, Ed Struijlaart en vele anderen.

Dat zijn interesses verder reiken dan alleen muziek blijkt wel uit het feit dat hij samen met twee andere muzikanten en tevens vrienden een nieuw jazzfestival is gestart in Tilburg: Make It. Dit festival richt zich op jong en nog niet ontdekt talent dat een waardig podium verdient.

Als docent is David aangesloten bij de Academy of Music and Performing Arts in Tilburg en bij Kunstlokaal in Gemert.

David Romanello boeken doe je bij Viking Entertainment!

David Romanello boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

David Romanello boeken ?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
David Romanello boeken
David Romanello boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095