Klanttevredenheid
9
Saxofonist Roy

Wil je Saxofonist Roy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Saxofonist Roy voor een evenement.

Biografie Saxofonist Roy

Sinds ’altijd al’ heeft Roy Breur als saxofonist zijn professie met plezier en overgave mogen ontwikkelen en uitoefenen. Daarbij heeft hij in het vizier gehouden dat de muziek de betreffende gelegenheid dient. Om die reden speelt hij in verschillende bezettingen nog steeds met even veel plezier op kleine intieme gelegenheden als op grote evenementen.

Roy is te boeken is drie verschillende formaties:
Sounds Perfect weet na meer dan 10 jaar nog steeds met enthousiasme en overgave elke feest tot een succes te maken. Overtuig uzelf! Feest-trio voor receptie, feest en evenement Familiefeest? Receptie? Trouwerij? Vraag naar de mogelijkheden

Roy Breur Easy Listening
 Zwoele pop en jazz van toen tot nu, zoals van een ervaren saxofonist verwacht mag worden. Natuurlijk uit te breiden met zangeres.

R&R DJ+
Een samensmelting van diverse muziekstijlen, op een moderne DJ-fundering. R&R is geeft een unieke draai aan moderne muzikale invulling door de zeer brede toepassing van muziekstijlen. CoverDJ met zangeres, Dance, Lounge, etc. Ooit een jazzy sax gehoord in combinatie met DJ?

Saxofonist Roy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Saxofonist Roy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Saxofonist Roy
Saxofonist Roy
Saxofonist Roy
Saxofonist Roy

Saxofonist Roy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Saxofonist Roy
Saxofonist Roy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095