Klanttevredenheid
9
Dave and Jono boeken

Wil je Dave and Jono boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave and Jono voor een evenement.

Biografie Dave and Jono

Dave en Jono zijn al meer dan 30 jaar 2/3 van de band 'Fragment' (www.fragmentlive.com). Nu willen ze een nieuwe uitdaging aangaan als twee helften van het nieuwe duo Dave and Jono.
 
Dave Marrinner, Jono Fosh en Tim Alexander begonnen Fragment op de middelbare school in Essex in Engeland. Sindsdien hebben ze op praktisch elk podium in Nederland gestaan. Ook speelden ze 2x Ahoy Rotterdam, Paradiso, 013 en honderden festivals. Ze waren ook in de radio 3FM huisband. Al 10 jaar zijn ze vaste attractie op het Zwarte Cross festival, waar ze sinds 2006 elk jaar het festival mogen afsluiten in De Megatent. In totaal hebben ze samen meer dan 4000 concerten gespeeld.
 
Een optreden van "Dave and Jono" kan in principe alle kanten op, zolang het resultaat "entertaining" is. Wat er ook gebeurt, ze zullen veel liedjes brengen die ze zelf mooi vinden en op verzoekjes van het publiek ingaan. Volgens Dave is het ook hun missie om mensen tijdens hun optredens te raken en aan het huilen te krijgen. "We've also made it a part of our mission statement to make people cry at our gigs, although we can't be 100% sure whether this will be for the right or wrong reasons".

Dave and Jono boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dave and Jono boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dave and Jono boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dave and Jono boeken
Dave and Jono boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095