Klanttevredenheid
9
Torkest

Wil je Torkest boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Torkest voor een evenement.

Biografie Torkest

Torkest is een veelgevraagde 2-mansband die gevormd wordt door Ton den Dekker en René van Tongeren. Het duo begon als een 4-mansformatie, Clockhouse, die de 25-plussers onder ons wel zullen herinneren. In jaren 80 waren zij één van de populairste en meest gevraagde coverbands. Na tien mooie jaren besloten Ton en René in 1993 om met z’n tweeën verder te gaan als Torkest. Met een nog breder repertoire, professionele geluidsinstallatie, mooie lichtshow, moderne instrumenten, een dosis grappen en grollen en natuurlijk goede zin werd niets aan het toeval over gelaten. Alles moest vanaf het eerste optreden perfect zijn. De formule van Clockhouse werd voort gezet en dat bleek een groot succes.


Torkest boeken op jouw feest

Torkest boeken is een goede keuze, want het duo klinkt als een voltallige en moderne band. Met volle overtuiging en enthousiasme speelt Torkest het eindeloze repertoire samen met de hits van tegenwoordig. De twee mannen weten wat het publiek wil en kunnen daar moeiteloos op inspelen door hun jarenlange ervaring. De 2-mansband heeft muziek voor iedereen. Disco, actuele hits, rock, pop, easy listening, leuke meezingers, feest, gouwe ouwe… Torkest kan het allemaal.

Elk optreden van het duo wordt gecombineerd met veel humor. Torkest is geschikt voor elke gelegenheid en maakt er elke keer weer een bijzondere belevenis en geweldig feest van. Bekijk hier de foto's van Torkest. Van grandcafé tot dinerdansant of van personeelsfeest tot bruiloft, bij elk feest weet Torkest de goede toon en sfeer te zetten. Door Torkest te boeken, krijg je muzikaal vakmanschap. Elk optreden wordt op maat gemaakt. De repertoirekeuze, het volume, de lichtsfeer enz. worden altijd in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Torkest is een klasse apart. Ze blijven altijd bij de tijd en ze luisteren goed naar wat het publiek wil en dat bewijzen ze doordat ze nog steeds de meest gevraagde 2-mansband zijn anno 2019. Torkest, de mannen van muziek.

Torkest boeken

Door Torkest te boeken, krijg je een onuitputtelijk repertoire met nummers van toen en nu. Amerillo van Tony Christie, Sweet Child ‘O Mine van Guns ’n Roses, Girl van Anouk en een heuse Torkest Medley. Bekijk hier de video’s van Torkest voor nog meer muziek van de mannen.

Torkest boeken doe je bij Viking Entertainment!

Torkest boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Torkest boeken?

EUR Prijs v.a. € 1095,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Torkest
Torkest
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095