Klanttevredenheid
9
Schuurmans & Schuurmans

Wil je Schuurmans & Schuurmans boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Schuurmans & Schuurmans voor een evenement.

Biografie Schuurmans & Schuurmans

Maak kennis met Schuurmans & Schuurmans (Joris & René) dat de harten van het publiek verovert met hun harmonieuze stemmen. Ze brengen een mix van alle genres, waardoor elk optreden weer een verrassende ervaring is. Van Hollandse smartlap tot Italiaanse opera en van feestelijke disco tot een rustige akoestische set. Door hun brede repertoire is niets te gek en krijgt elke gelegenheid de juiste klank!
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere invulling van jullie trouwceremonie? Met Joris als trouwambtenaar (BABS) en René voor de muzikale ondersteuning wordt jullie bruiloft een onvergetelijk moment. Laat de liedjes verwerken in jullie levensverhaal voor een écht unieke en persoonlijke ceremonie. Of ga swingend het nieuwe jaar tegemoet met Schuurmans & Schuurmans op jouw bedrijfs- of kerstborrel! Met een repertoire dat op iedere gelegenheid aangepast kan worden, ben jij verzekerd van entertainment van de bovenste plank.

Met hun talent en passie voor muziek weten ze moeiteloos de juiste snaar te raken bij hun luisteraars. Of het nu gaat om een intiem huiskamerconcert of een grootschalig evenement, dit zangduo weet altijd te imponeren en te ontroeren.


Boek Schuurmans & Schuurmans voor een onvergetelijke muzikale beleving.

Schuurmans & Schuurmans boeken doe je bij Viking Entertainment!

Schuurmans & Schuurmans boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Schuurmans & Schuurmans boeken?

EUR Prijs v.a. € 1095,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Schuurmans & Schuurmans
Schuurmans & Schuurmans
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095